Suzan & Freek blikken terug op bruiloft: 'Nog helemaal op de roze wolk'

Entertainment

Suzan & Freek blikken terug op bruiloft: 'Nog helemaal op de roze wolk'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

5 december 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, fotografie NL Beeld

Gepubliceerd op

5 december 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, fotografie NL Beeld

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink, beter bekend als het muzikale duo Suzan & Freek, zweven op een roze wolk nadat zij afgelopen weekend met elkaar zijn getrouwd. Dat schrijven de twee in een bericht op hun gezamenlijke Instagram-pagina.

'Vanaf vrijdag zaten we in onze eigen bubbel in een prachtig oud klooster in Duitsland, net over de grens bij Nijmegen,' aldus Suzan en Freek. Het stel wilde graag een winterbruiloft.

Omringd door 85 van hun dierbaren gaven de muzikanten elkaar het jawoord. Suzan werd weggegeven door haar ouders, terwijl goede vriend Snelle een lied zong. Rolf Sanchez, Kraantje Pappie en FeestDJRuud waren 's avonds verantwoordelijk voor het feest. 'Op onze laatste beentjes zwaaiden we zaterdagnacht de discobus met gasten richting het hotel uit, om op zondagochtend weer heerlijk met z'n allen te brunchen op deze mooie plek. Zo gelukkig en dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen!'

Lees ook: Suzan en Freek over nieuwe album: 'We durven meer te experimenteren'

Zondag maakten 'Mr & Mrs Rikkerink' bekend dat ze zijn getrouwd. Freek vroeg Suzan vorig jaar ten huwelijk in Berlijn. De twee kennen elkaar al sinds de middelbare school.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur