Paris Hilton 'kapot' van online commentaar op zoontje: 'Ik kon het niet geloven'

Entertainment

Paris Hilton 'kapot' van online commentaar op zoontje: 'Ik kon het niet geloven'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

29 november 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

29 november 2023 om 14:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Paris Hilton was 'kapot' van de negatieve reacties over haar zoontje op sociale media. Dat vertelt de 42-jarige Amerikaanse realityster aan People.

Het ging om reacties op foto's van haar en haar 10 maanden oude zoontje Phoenix Barron. Hilton liet het er niet bij zitten en reageerde op de negatieve reacties. 'Normaal gesproken zou ik zoiets niet eens een reactie waard vinden, maar ik was er gewoon kapot van dat er zulke wrede mensen op de wereld zijn.'

Paris Hilton en zoontje Phoenix Barron Ze kon 'niet geloven' dat mensen zo 'gemeen en wreed kunnen zijn over een kleine onschuldige baby'. 'Je kunt over mij zeggen wat je wilt, maar dit is mijn kleine engel. En als iemand ooit iets zegt om hem of zijn gevoelens te kwetsen, dan zal ik er altijd zijn om hem te beschermen.' Lees ook: Roxeanne Hazes verwacht niet dat band met haar moeder goed komt: 'Ik moet realistisch blijven'

Hilton en haar man Carter Reum hebben ook een dochtertje genaamd London. Afgelopen vrijdag deelde Hilton via Instagram dat zij ter wereld was gekomen, en in de Amerikaanse tv-show Live with Kelly and Mark vertelde ze dat die geboorte - via een draagmoeder - ook voor haar familie een verrassing was.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur