Nog effe: Glennis Grace bijna klaar met taakstraf

Entertainment

Nog effe: Glennis Grace bijna klaar met taakstraf

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

24 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Glennis Grace is 'bijna klaar' met de taakstraf die ze kreeg om een incident in een supermarkt. De zangeres heeft haar taakstraf uitgevoerd 'op een begraafplaats ergens', vertelde ze in de YouTube-serie Bij Andy in de auto van Andy van der Meijde.

Grace werkte 'drie keer in de week' op de begraafplaats. 'En ik ben in een hele leuke ploeg terechtgekomen met alleen maar Amsterdammers.'

Lees ook: Of Kim Kardashian nog in liefde gelooft? Dit zegt ze er zelf over

Door wat er is gebeurd, ligt het werk van de zangeres 'natuurlijk best wel stil' maar ze hoopt dat dit gauw verandert. 'Als mijn taakstraf erop zit en dat is bekend dan kan ik het ook afsluiten. Sowieso voor mezelf maar ook voor de mensen die me uiteindelijk weer gaan boeken.'

De zangeres werd in november vorig jaar veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur. Ze werd schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging richting supermarktmedewerkers van Jumbo, maar werd vrijgesproken van mishandeling en bedreiging.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen