N贸g een reden om de Oscars te kijken: Ryan Gosling gaat I'm just Ken zingen

Entertainment

N贸g een reden om de Oscars te kijken: Ryan Gosling gaat I'm just Ken zingen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

27 februari 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

27 februari 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Stond I'm just Ken uit de Barbie-film hoog op jouw Spotify Wrapped? Of kun je het gewoon niet weerstaan om mee te zingen als je Barbie voor de zesde keer dit jaar kijkt? Dan komt jou droom misschien wel uit. Maandag meldt Variety dat Ryan Gosling het nummer live gaat zingen bij de Oscars. Alsof we nog niet genoeg redenen hadden om de awardshow te kijken.

Variety baseert zich op bronnen rond de uitreiking. De Academy zelf wil het nieuws nog niet officieel bevestigen. Gosling stelde eerder dat hij het misschien een te groot risico zou vinden om het lied live te zingen. Componist Mark Ronson zei de afgelopen weken dat het zijn grote droom zou zijn als de acteur het wel zou doen

Lees ook: Ryan Gosling zou eigenlijk helemaal niet zingen in de Barbie-film (en dit is waarom)

Gosling speelt in de film Ken, het vriendje van de pop Barbie die in een identiteitscrisis belandt over wie hij eigenlijk is zonder haar. Deze twijfel verwoordt hij in het lied I'm just Ken, dat hij zingt met een koor van andere Kens. Het lied is genomineerd voor een Oscar. Gosling zelf maakt ook kans op een beeldje. In totaal heeft Barbie acht nominaties ontvangen. De uitreiking vindt plaats op 10 maart en is in Nederland te zien via het kanaal FilmboX.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment