Nieuw boek Britney Spears zou nieuwe en verontrustende details bevatten

Entertainment

Nieuw boek Britney Spears zou nieuwe en verontrustende details bevatten

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

2 oktober 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Brunopress

Gepubliceerd op

2 oktober 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld Brunopress

De aanstaande memoires van Britney Spears zullen volgens Page Six 'nieuwe en verontrustende details' over haar familiegeschiedenis onthullen. 'Je leest een deel van haar familiegeschiedenis in het boek en je denkt: oh mijn god, dat arme meisje', stelt een insider tegen de entertainmentsite.

Volgens de bron heeft de Amerikaanse zangeres ook inmiddels weer contact met haar zoons Sean Preston en Jayden James. Ze zouden regelmatig over de telefoon met elkaar spreken en Spears zou ook haar nieuwe boek met de jongens hebben besproken. Volgens de insider was het 'erg intens' voor de zangeres om in haar verleden te duiken.

Lees ook: Intensief proces: Britney Spears ging in therapie om memoires te schrijven

'Ze beschrijft haar familiegeschiedenis, van haar grootouders tot haar ouders en waarom ze is zoals ze is', zegt de bron. Spears zal elk moment beschrijven van haar ineenstorting in 2008 die ervoor zorgde dat ze onder curatele van haar vader kwam te staan. Aan dat toezicht kwam in 2021 een einde.

Het boek van de 41-jarige zangeres, The Woman in Me, komt op 24 oktober uit.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen