Willen wij zien: Margot Robbie maakt film over bordspel Monopoly

Entertainment

Willen wij zien: Margot Robbie maakt film over bordspel Monopoly

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

11 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

11 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Fan van de Barbie-film en enthousiast over het vooruitzicht van een Sims-film? Dan kun je nu helemaal je geluk niet op. LuckyChap, het productiebedrijf waar actrice Margot Robbie bij betrokken is, gaat een film over het bekende bordspel Monopoly produceren.

Adam Fogelson, voorzitter van Lionsgate Films, is 'enorm enthousiast' om samen te werken met het bedrijf van de 33-jarige Robbie. 'Ik kan me geen beter productieteam voor dit geliefde en iconische merk voorstellen dan LuckyChap. Ze zijn uitzonderlijke producenten die hun projecten met veel aandacht en zorg kiezen en zich met een duidelijk standpunt bij Monopoly aansluiten.'

Lees ook: Wordt dit Barbie 2.0? Margot Robbie werkt aan een The Sims-film

Een woordvoerder van LuckyChap noemt Monopoly een spel dat 'generaties lang wereldwijd populair' is. 'Wij kijken ernaar uit om dit spel tot leven te brengen, samen met Lionsgate en Hasbro.'

De laatste film waar LuckyChap aan meewerkte was Saltburn, die vorig jaar verscheen. Ook was het productiebedrijf betrokken bij de film Barbie, waarin de Australische actrice zelf de hoofdrol speelde.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment