Kim Kardashian zet weer de produceerpet op: dit keer is het een nieuwe serie voor Netflix

Entertainment

Kim Kardashian zet weer de produceerpet op: dit keer is het een nieuwe serie voor Netflix

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

22 april 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

22 april 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Na een tal andere projecten zit Kim Kardashian weer in de producerstoel. Netflix gaat in samenwerking met de realityster een nieuwe dramaserie ontwikkelen: Calabasas. Het vakblad Deadline meldt dat de streamingdienst het winnende bod uitbracht in een 'biedoorlog' met enkele andere streamingdiensten.

Calabasas is gebaseerd op het boek If You Lived Here You'd Be Famous By Now uit 2021 van schrijfster Via Bleidner. Volgens Deadline vertelt de serie, in de stijl van The OC en Beverly Hills 90210, het verhaal van een 16-jarig meisje wiens wereld op zijn kop komt te staan als ze vanuit haar beschermde milieu in het Midwesten verhuist naar Californië. Op Calabasas High is niets zoals het lijkt en probeert iedereen iemand te zijn die hij of zij niet is.

Lees ook: Bezige bij: Kim Kardashian werkt mee aan nieuwe documentaire over deze bekende ster

Kardashian produceert de serie samen met actrice Emma Roberts, met wie ze samen in American Horror Story te zien was. Pretty Little Liars-bedenker I. Marlene King is aangetrokken als schrijver en showrunner. Ook filmproducent Alexandra Milchan, die eerder Tár werkte, is betrokken bij de serie. Het is na drie speelfilms het vierde film- en tv-project dat Kardashian gaat produceren.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen