Krijgt Ken een eigen film? Makers Barbie doen er behoorlijk mysterieus over

Entertainment

Krijgt Ken een eigen film? Makers Barbie doen er behoorlijk mysterieus over

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

5 december 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NLBeeld

Gepubliceerd op

5 december 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NLBeeld

Regisseur en scenarioschrijver Greta Gerwig en co-auteur Noah Baumbach hullen zich in stilzwijgen als het gaat over een mogelijk vervolg op hun succesvolle Barbie-film. Gevraagd naar een vervolg waarin er mogelijk een hoofdrol is weggelegd voor Ken, houdt het tweetal de lippen stijf op elkaar.

'Daar kunnen we geen commentaar op geven,' zegt Baumbach in het Amerikaanse tv-programma 60 Minutes. Gerwig beaamt dat. 'Daar kan ik geen commentaar op geven. Ik bedoel, de waarheid is... ik denk dat we het wel zullen zien,' klinkt het mysterieus.

Lees ook: De Barbie break-up is een ding: dit houdt het in

Mocht er een vervolg komen, dan heeft Gerwig in ieder geval genoeg ideeën. Eerder gaf de schrijfster al aan dat zij voor de eerste film in eerste instantie veel meer materiaal met Ken had dan dat er uiteindelijk in Barbie te zien was. Er werd bijvoorbeeld dieper ingegaan op de relatie tussen Barbie en Ken, maar die scènes hebben het script uiteindelijk niet gehaald. In de Barbie-film speelden Margot Robbie en Ryan Gosling de hoofdrollen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen

Meer van deze auteur