Glennis Grace vindt het 'toch wel eng' om volgende maand met single te komen

Entertainment

Glennis Grace vindt het 'toch wel eng' om volgende maand met single te komen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 februari 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

21 februari 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Glennis Grace komt volgende maand na lange tijd weer met een nieuwe single. Dat vindt de zangeres 'toch wel eng', vertelt ze dinsdag tijdens de albumpresentatie van Gordon aan het ANP.

De muzikale carrière van Grace stond stil nadat ze in 2022 werd veroordeeld voor geweldpleging na een incident in de Jumbo. Op 15 maart komt haar nieuwe single Zeg Niks. 'Het gaat natuurlijk over de liefde,' verklapt ze. 'Ik vind het toch wel eng, want ik heb lang niks uitgebracht.' Lees ook: Gordon komt terug met muziek en is klaar voor kritiek: 'Heb mijn lesje geleerd' Daarom begrijpt Grace goed hoe Gordon zich voelt over zijn muzikale comeback. 'Ik kan heel goed voelen wat hij voelt, want ik mag straks ook weer,' zegt ze. 'Maar zingen is als ademen voor ons.' Vaderlijk figuur De zangeres dook ook de studio in met Gordon voor het duet Aan de andere kant van de heuvels, dat op de nieuwe plaat van de zanger staat. Grace is erg trots op hoe Gordon dinsdagavond tijdens de presentatie een paar van de nummers speelde. 'Ik weet dat het voor hem heel eng is om na al die jaren weer op een podium te staan. En dan hoor ik hem en dan denk ik: hij raakt gewoon.' Lees ook: Met welk nummer Joost Klein naar het songfestival gaat? Op deze datum weten we het Grace heeft niet getwijfeld toen ze werd gevraagd voor het duet. 'Gordon is er altijd voor me geweest,' vertelt ze. 'Hij is een soort vaderlijk figuur voor me.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen