Douwe Bob over gevecht van zaterdag: 'Slachtoffer was geen 16, maar dik in de 20'

Entertainment

Douwe Bob over gevecht van zaterdag: 'Slachtoffer was geen 16, maar dik in de 20'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

27 november 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

27 november 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Douwe Bob was zaterdagavond betrokken bij een incident in Abcoude, waarbij hij volgens berichtgeving een 16-jarige jongen een 'tik op zijn helm' heeft gegeven. Het incident was voor Douwe Bob, die had gedronken, directe aanleiding zich op te laten nemen in een afkickkliniek voor zijn alcoholverslaving. Hij wil alleen nog wel iets rechtzetten: die jongen was géén zestien.

'Ik ben echt heel erg geschrokken van mezelf en ga per direct stappen ondernemen om dit nooit meer te laten gebeuren. Mijn oprechte excuses aan de betrokkenen en de rest van Abcoude voor het mooie dorp op deze manier in de media te laten komen,' laat de zanger via zijn manager weten in een reactie. 'I'll do better.' Ook laat de 30-jarige zanger zondag op Instagram weten dat hij 'een serieus alcoholprobleem' heeft. 'Heel veel dingen gaan goed op dit moment, één ding gaat helemaal mis. Ik ga me nu laten behandelen.' Lees ook: Even inchecken: deze B&B Vol Liefde-koppels zijn nog altijd samen Niet alles klopt Maar er moet wel nog iets rechtgezet worden, zo blijkt uit zijn Instagrampost die vanochtend volgt. 'Ik zie overal staan dat ik heb gevochten met een 16-jarige. DIT IS NIET WAAR! De kerel waarmee de schermutseling was, is dik in de 20.' Zijn manager ontkende eerder ook al dat er sprake was van een 'klap'. De beelden van het incident, dat blijkbaar gefilmd is, doken gisteren op op het Instagramaccount van Reality FBI. Het management van Douwe Bob heeft bevestigd dat de beelden op het account inderdaad beelden van het betreffende incident zijn.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen