Dit personage is vanaf volgend seizoen niet meer te zien in And Just Like That

Entertainment

Dit personage is vanaf volgend seizoen niet meer te zien in And Just Like That

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

27 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

27 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Sommige mensen staan erom te springen, anderen zullen zwaar teleurgesteld reageren op het nieuws. De rol van acteur Sara Ramirez in de serie And Just Like That was... laten we zeggen controversieel. Vanaf volgend seizoen zullen we een discussieonderwerp minder hebben op familieverjaardagen, want Deadline meldt dat Ramirez niet meer in de serie zal verschijnen. Jammer.

Ramirez was in de eerste twee seizoenen te zien als de non-binaire komiek Che Diaz, met wie Miranda Hobbs (Cynthia Nixon) een tijdje een relatie heeft. Daarnaast maakte Che een podcast met schrijfster Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker).

Lees ook: Yes! Er komt een derde seizoen van And Just Like That

The Daily Mail suggereerde eerder dat de terugkeer van Ramirez in de serie onzeker zou zijn, nadat de acteur pro-Palestijnse opmerkingen op diens sociale media had gedeeld. Maar volgens betrouwbare bronnen rond de serie zou dit niet de reden zijn.

And Just Like That volgt de personages uit Sex and the City nu zij ruim in de vijftig zijn. Het derde seizoen wordt later dit jaar verwacht op HBO Max.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment