Deze actrice is te zien in het nieuwe seizoen van Dertigers

Entertainment

Deze actrice is te zien in het nieuwe seizoen van Dertigers

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

15 april 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld BNNVARA

Gepubliceerd op

15 april 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld BNNVARA

Claire Bender, bekend van de serie De Joodse Raad, speelt een van de hoofdrollen in een nieuw seizoen van de BNNVARA-serie Dertigers. Ook Teun Donders, Sabri Saddik, Teunie de Brouwer, Sebastián Mrkvicka, Stefanie van Leersum en Sia Cyrroes zijn in de vijfde reeks te zien, heeft de omroep maandag bekendgemaakt.

BNNVARA meldde eerder al dat Dertigers een volledig nieuwe cast zou krijgen. In de eerste vier seizoenen waren onder anderen Lykele Muus, Justus van Dillen, Leonoor Koster, Wieger Windhorst en Joy Wielkens te zien.

Lees ook: Hitserie Dertigers komt terug op de buis met een gloednieuwe cast

Ook de nieuwe reeks gaat weer over een groep vrienden die te maken krijgt met de uitdagingen en dilemma's van hun generatie. De eerste aflevering is deze zomer te zien.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment