Carlo en Irene komen na 25 jaar met eenmalige Telekids-comeback (en hier kun je hem zien)

Entertainment

Carlo en Irene komen na 25 jaar met eenmalige Telekids-comeback (en hier kun je hem zien)

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 maart 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

28 maart 2024 om 09:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Ja ja, nostalgie alom: Irene Moors en Carlo Boszhard verzorgen eind juni een eenmalige comeback van het programma Telekids. Zij doen dit op de Foute Party van Qmusic die op 28 en 29 juni plaatsvindt in de Brabanthallen.

Het tweetal heeft hiertoe besloten omdat het precies 25 jaar geleden is dat Telekids van de buis verdween. Carlo en Irene laten tijdens de Foute Party het programma herleven met 'een muzikale reis langs de Telekids-hoogtepunten. Pittige Tijden, Harry de Hengst, Wij Zijn Beter, De Vliegende Ouwe Taart en Giechel & Goochel'.

Lees ook: Jeugdsentiment: Carlo Boszhard wil podcast maken met Irene Moors

Het wordt alleen een medley van de liedjes, waarschuwde Moors in de uitzending. 'We gaan niet alles wat we toen deden nog een keer doen en dat moeten we ook nooit doen, omdat dat in de beleving van de kijker toen zo groot is,' legt ze uit. 'Dat blijft zo. Het gaat het nooit halen als we zoiets weer opnieuw hadden gedaan.' Maar op de Foute Party 'herleven de liedjes van weleer nog een keer.'

Het wordt de enige en laatste keer dat het tweetal een soort reünie gaat doen. 'Daarna nooit meer: dit wordt een grote dikke punt,' aldus Moors. Het tweetal presenteerde Telekids tussen 1989 en 1999 op RTL4.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Entertainment