Zo leerde Deusa (43) van elk putje en elke rol van haar lichaam te houden

Body & Mind

Zo leerde Deusa (43) van elk putje en elke rol van haar lichaam te houden

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

17 mei 2023 om 16:00

Gepubliceerd op

17 mei 2023 om 16:00

Een tijdje terug deden we een oproep. We zochten vrouwen die blij zijn met hun lijf. Die hun lichaam omarmen met alle pracht, praal en putjes - en met ons willen delen waarom. Want die zelfliefde komt niet altijd vanzelf, weet ook Deusa Marques. 

Ze is sport- en dansleraar en kijkt zichzelf dus bést heel vaak aan in de spiegel. En juist dat heeft haar juist geholpen de schoonheid van haar lichaam te zien.

2023 04 12 &C Nivea 6486 FINAL byJulieVielvoije

Thats how I roll Door zichzelf letterlijk en figuurlijk niet uit de weg te gaan, leerde ze haar onzekerheden te omarmen: ”Ik ken elk putje en elke rol. Hoe meer ik naar mezelf keek, hoe meer ik ook daarin de schoonheid kon zien.” En, geeft ze toe, leeftijd speelt ook een rol: “Ouder worden helpt ook. Ik maak me tegenwoordig echt minder zorgen om kleine details.”

Lief voor je huid Maar, selflove zit in meer dingen. Voor Deusa betekent dat dat ze zichzelf goed verzorgt. Genoeg rust, veel water drinken en regelmatig sporten - en dat laatste heeft veel invloed op haar verzorgingsroutine. “Omdat ik veel sportlessen geef, douche ik relatief vaak. Om lief te zijn voor mijn huid, smeer ik me daarom in met een hydraterende en voedende lotion, om uitdroging tegen te gaan. De Q10 verstevigende body lotion van Nivea, bijvoorbeeld.”

CF35C29E-80F1-4B02-9D06-7C4B5F0DF728 1 201 a

Mooi motto Ook zorgt ze dat ze haar grenzen aangeeft en op tijd haar rust pakt. “Daardoor mis ik soms een feestje, maar het stelt me wel in staat 100% te gaan voor de dingen die ik belangrijk vind.” Niet voor niets is haar motto dat je lekkerder in je vel zit als je je goed voelt en tijd voor jezelf neemt. En dat kunnen we alleen maar beamen.

Dit is een samenwerking met NIVEA. 

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio