Slide maar niet in m'n DM: of Anne weleens met natte zandhanden aan haar tijdschrift zit

Body & Mind

Slide maar niet in m'n DM: of Anne weleens met natte zandhanden aan haar tijdschrift zit

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

14 oktober 2022 om 08:00

Gepubliceerd op

14 oktober 2022 om 08:00

In Slide maar niet in m'n DM lees je de bizarste gesprekken met Marktplaats-gekkies, ongemakkelijke Vinted-verzoeken en ongepaste Instagram-berichten. Anne (21) werd op Instagram benaderd door iemand die een scriptie over tijdschriften maakte. Wilde ze best aan meewerken, want zo is zij, tot het gesprek een nogal aparte wending nam.

Een beetje mens dat middenin de samenleving staat, wil een ander best helpen. Zo ook Anne toen ze een verzoek kreeg van een meisje dat een scriptie schreef over tijdschriften. Of Anne een aantal vragen wilde beantwoorden, aangezien zij veel affiniteit heeft met bladen. Natuurlijk wilde Anne dat, en voor ze wist waar ze aan begonnen was beantwoordde ze de eerste vragen.

Lees ook: Slide maar niet in m'n DM: een twitteraar wilde Jennieks slaaf worden

Het begon nog vrij onschuldig: of Anne glanzende of matte kaften mooier vindt. Best saaie scriptie, maar oké, niet ons probleem. Het werd pas apart toen de vraagsteller wilde weten of Anne ook weleens tijdschriften in haar tas propt en ze daar graag foto's van wilde zien. Wel origineler om te weten dan wat voor soort papier de voorkeur heeft, maar nogmaals: niet onze scriptie, niet ons probleem.

Slide maar niet in m'n DM AnneSlide maar niet in m'n DM AnneSlide maar niet in m'n DM Anne

Anne voelde de bui al hangen: dit was een rare. Maar Anne wil niet leven naar haar vooroordelen, dus beantwoordde ze gewoon – aardig als ze is – de vragen. Maar ook Anne heeft grenzen. En die werden bereikt toen deze niet-meer-zo-subtiele chick wilde weten of Anne weleens met natte zandvingertjes door haar tijdschriftjes bladert en graag foto's van de gepropte, zanderige, natte tijdschriften wilde zien. Voor de statistieken. Kun je nog zo'n bijzondere scriptie schrijven, dit klinkt ranzig.

Lees ook: Miriam stuurde geen foto van haar kleed en toen werd Marktplaats-gekkie boos Je snapt: ook voor Anne waren de rapen nu gaar. Ieder z'n kronkel, maar laat Anne en haar onschuldige tijdschriften daarbuiten. Ze negeerde de meid in kwestie en liet het voor wat het was. Maar blijkbaar was de nood voor gekreukte tijdschrift-foto's hoog, want nog geen paar maanden later kreeg Anne hetzelfde verzoek van een ander profiel in de DM. Maar een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen en dit keer negeerde ze het opmerkelijke verzoek verstandig. Tijdschriftscriptie? Anne niet bellen.

Ook een ongepaste DM ontvangen en vind je het leuk om daarover te vertellen? Klik hier om mee te doen aan Slide maar niet in m'n DM.

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen

Shop hier