Een wildvreemde man wil Jennieks wc schoonlikken

Body & Mind

Een wildvreemde man wil Jennieks wc schoonlikken

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

25 november 2022 om 08:00

Gepubliceerd op

25 november 2022 om 08:00

In Slide maar niet in m'n DM lees je de bizarste gesprekken met Marktplaats-gekkies, ongemakkelijke Vinted-verzoeken en ongepaste Instagram-berichten. Jenniek (35) kreeg een behoorlijk oneerbiedig aanbod op Twitter. Iets met wc's schoonlikken en en iemand als deurmat gebruiken. Juustem.

Ieder z'n fetisj, laten we dat vooropstellen, maar Jenniek was niet per se op zoek naar iemand om haar plee schoon te likken of om als deurmat te gebruiken. Toch is dat wel het opvallende aanbod dat ze in haar DM gedouwd kreeg op Twitter. Er was namelijk een man die Jennieks profiel zag en vast dacht: haar urinespetters wil ik tot me nemen. En niet geschoten is altijd mis, dus hij deed meteen een aanbod dat weinig aan de verbeelding overliet.

Slide maar niet in m'n DM Jenniek

Lees ook: Miriam stuurde geen foto van haar kleed en toen werd Marktplaats-gekkie boos

Jenniek dacht ook: wat heb ik nou weer aan m'n laars hangen? Wordt me zomaar verzocht om op iemand te tuffen of om een ander als deurmat te gebruiken. Nou is Jenniek best ruimdenkend hoor, maar dit is nou niet per se een van haar fantasieën. Gelukkig kon ze de lol ervan inzien. 'Ik heb er niet op gereageerd, wel hard om gelachen.' Waarom deze persoon nou net Jenniek moest hebben, weet ze zelf eigenlijk ook niet. 'Ik kreeg dit bericht random in mijn inbox op Twitter. Ik had nooit eerder contact met deze persoon gehad en kende hem ook niet. Ik kan me bijna niet voorstellen dat dit bericht naar aanleiding van een tweet van mij verstuurd is.'

Lees ook: Slide maar niet in m'n DM: 'Hij vroeg of er sperma uit m'n tepel kwam'

Goed, ze was gewoon de uitverkorene dus, laten we het daarop houden. Mocht Jenniek in de toekomst geen wc-borstel en/of deurmat meer kunnen betalen (inflatie hè), dan weet ze wie ze moet berichten. En voor de stuurder hopen we dat-ie inmiddels iemand heeft gevonden die zijn fetisj wel kan waarderen. Op elk wc-potje past een dekseltje, zullen we maar zeggen.

Ook een ongepaste DM ontvangen en vind je het leuk om daarover te vertellen? Klik hier om mee te doen aan Slide maar niet in m'n DM.

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen