Miriam stuurde geen foto van haar kleed en toen werd Marktplaats-gekkie boos

Body & Mind

Miriam stuurde geen foto van haar kleed en toen werd Marktplaats-gekkie boos

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

8 oktober 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

8 oktober 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

In Slide maar niet in m'n DM lees je de bizarste gesprekken met Marktplaats-gekkies, ongemakkelijke Vinted-verzoeken en ongepaste Instagram-berichten. Miriam (35) kreeg het aan de stok met een Marktplaats-debielo die boos werd omdat ze geen foto van haar kleed wilde sturen.

Miriam was gewoon even lekker haar bloempot aan het verkopen op Marktplaats. Je kent het wel: biedinkje afwijzen, een tegenbod van vijftig cent hoger doen, vage lui aan je deur, zulks. Maar er zat ook een potentiële koper tussen die weinig interesse had in Miriams bloempot, maar vooral in haar kleed. Deze persoon (die overigens overdreven veel emoji's gebruikt, maar dat terzijde) vroeg om foto's van het kleed zodat ze het patroon kon haken. Een haker dus. Misschien dat ze daarom wel overdreven veel emoji's gebruikt, maar dat terzijde.

Lees ook: Slide maar niet in m'n DM: een potentiële koper met lauwe spermaslierten

Oké, kun je vragen, maar aangezien Miriams kleed takkegroot is en ze dan praktisch haar hele huis moest fotograferen, voelde ze zich daar niet zo prettig bij. Incasseren en door naar het volgende haakbare vloerkleedslachtoffer op Marktplaats zou je denken, maar daar dacht deze persoon anders over. Ze werd namelijk boos. Woest zelfs. Want Miriams kleed was toch geen collectors item? Nee hoor, ze moest zich niet zo aanstellen en kon gewoon een foto sturen.

Slide maar niet in m'n DM - Mariam

Miriam – wijze vrouw, zo is zij – negeerde deze poging tot overhalen en ging door met de verkoop van haar bloempot. Maar de kleedgroupie liet het er niet bij, en dus volgde er na een paar dagen nog een bericht. Ditmaal had Miriam een fauteuil in de verkoop, en omdat daarop ook een deel van haar huis te zien was, vond de potentiële koper dat zij dan ook recht had op een foto van het kleed. Miriam – dit keer een tikkie geïrriteerd – sneerde terug. 'Ik probeer met dit soort types altijd veel te scherp uit de hoek te komen, terwijl het zelf niet echt scherpe potloodjes zijn en dat dus eigenlijk geen zin heeft.' Daarop kreeg ze nog wel de vriendelijke tip om haar man te neuken.

Slide maar niet in m'n DM - Miriam

Lees ook: Slide maar niet in m'n DM: 'Hij vroeg of er sperma uit m'n tepel kwam'

Miriam ging onvermoeid door met de verkoop van pot en stoel. 'Ik probeerde nog wel om haar te blokkeren via Marktplaats, maar dat kan blijkbaar niet.' Lezen jullie even mee, Marktplaats? Oké, bedankt. In plaats daarvan volgde ze dankbaar het advies van haar DM'er op en ging ze gewoon door met haar leven. De bloempot en fauteuil zijn trouwens niet meer te koop, mocht je het je afvragen. En het kleed ook niet, want dan moet Miriam haar hele huis fotograferen en daar heeft ze geen zin in. En daarmee basta. Dit artikel werd eerder gepubliceerd in november 2022.

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen