Rianne kreeg een rare DM: 'Hij vroeg wat er gebeurt als je in mijn tepel knijpt'

Body & Mind

Rianne kreeg een rare DM: 'Hij vroeg wat er gebeurt als je in mijn tepel knijpt'

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

11 november 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

11 november 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Nieuwe rubriek: in Slide maar niet in m'n DM lees je de bizarste gesprekken met Marktplaats-gekkies, ongemakkelijke Vinted-verzoeken en ongepaste Instagram-berichten. Rianne (35) trapt af met een Instagrammer die zich vrij genoeg voelde om te vragen wat er gebeurt als je in haar borstvoedende tepel knijpt. Juist ja.

Ben je gewoon even je kind aan het voeden, slidet er een debiel in je DM die er niet voor terugdeinst om z'n ongepaste gedachten met je te delen alsof ze de normaalste zaak van de wereld zijn. Nou, zo'n kwal kwam Rianne dus in het echie tegen. 'Tijdens mijn borstvoedperiode deelde ik veel foto's van mijn baby/dreumes/peuter aan de borst, onder het mom van #normalisebreastfeeding', vertelt ze.

Lees ook: Priscilla's zus werd vermoord: 'Ik had nog maanden nachtmerries van haar bebloede matras'

Groot gelijk, en dus plaatste ze ook deze keer een foto met haar kind aan de tiet. Maar toen kwam deze Instagrammer ineens om de hoek kijken met z'n gare opmerking. 'I was just wondering if when you squeeze gently if it just drips out? Most like pre cum? Sorry, I don't mean to be weird about it. I am just wondering.' Nou, dat not trying to be weird about it is behoorlijk mislukt. Rianne: 'Ik kende deze man niet, en hij volgde me ook niet. Zijn opmerking raakte me wel, ik heb wel eerder negatieve opmerkingen gekregen, en ook weleens seksualiserende.' Maar deze spande de kroon: 'Deze vond ik zo ontzettend ranzig dat het bijna voelde alsof ik zojuist aangerand was tijdens zo'n mooi voedingsmoment met mijn dochter.'

Slide maar niet in m'n DM #1

Lees ook: Tindertrauma: Jeffs date was zo dronken dat ze zijn buurman zoende

Maar een foto verwijderen na zo'n opmerking, daar doet Rianne niet aan. Integendeel. 'Het wakkerde nog meer vuur aan om beelden van borstvoeding te normaliseren.' Nou, daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. En voor de inmiddels geblokkeerde viespeuk die bijzondere gedachten krijgt bij het zien van een borst: slide maar niet in m'n DM. Bedankt en de groeten. Ook een ongepaste DM ontvangen en vind je het leuk om daarover te vertellen? Klik hier om mee te doen aan Slide maar niet in m'n DM.

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen