Een potentiële Marktplaats-koper wil zijn lauwe spermaslierten op Laurette lozen

Body & Mind

Een potentiële Marktplaats-koper wil zijn lauwe spermaslierten op Laurette lozen

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

4 november 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Linda Stulic

Gepubliceerd op

4 november 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Linda Stulic

In Slide maar niet in m'n DM lees je de bizarste gesprekken met Marktplaats-gekkies, ongemakkelijke Vinted-verzoeken en ongepaste Instagram-berichten. Laurette (26) krijgt een nogal uitgebreide fantasie in haar inbox als ze gewoon een blouse probeert te verkopen op Marktplaats.

Laurettes kledingkast zat overvol, en dus deed ze wat zoveel dan zouden doen: ze verkocht de boel op Marktplaats. Althans, dat was de bedoeling. In plaats van een bod, ontving ze een uitgebreide fantasie van een onbekende man. 'Ik krijg bijna wekelijks berichten van mannen met de vreemdste verzoeken en opmerkingen,' vertelt Laurette. 'Op Marktplaats krijg ik bijvoorbeeld zeer beeldende beschrijvingen van wat ze met me willen doen in de slaapkamer.'

Daar is deze persoon dus geen uitzondering in. Hij zag de foto waarop Laurette de blouse draagt blijkbaar als uitnodiging om haar mee te nemen in zijn wilde fantasieën. Hij schrijft: 'Dan zou ik je vragen om mijn grote stijve penis ook met jouw zwoele lippen en warme tong te bewerken totdat hij zo hard en explosief is, dat je hem uit je mond haalt en ik heerlijk jouw geile blouse met borduursels volledig onderspuit met mijn lauwe spermaslierten.' We kid you not. Ongevraagde tip van ons aan hem: gebruik maar niet meer de term 'lauwe spermaslierten', want daar wordt niemand hitsig van.

Slide maar niet in m'n DM Laurette

Lees ook: Slide maar niet in m'n DM: vies Vinted-ventje biedt een habbekrats voor Elises navel

Een ding moeten we deze 'potentiële koper' wel meegeven: hij is een ster in begrijpend lezen. Want het is hem wel goed opgevallen dat Laurettes blouse niet zomaar een blouse is, maar een blouse met borduursels. En dat neemt-ie gewoon mee in zijn novelle. Dit exemplaar heeft duidelijk een IQ. Wie had dat gedacht!

Alle gekheid op een stokje: leuk vindt Laurette het natuurlijk niet om zulke vunzige verzoeken en fantasieën te krijgen. 'Sommige ervaringen maken het moeilijk om het plezier in kleding verkopen te behouden. Inmiddels ben ik er, gek genoeg, aan gewend. Ik schrik niet meer van zulke opmerkingen, omdat het zo vaak gebeurt.' Laurette heeft best wel een paar keer overwogen om te stoppen met aanfoto's plaatsen op Marktplaats. 'Maar geen foto's plaatsen is geen optie. Dan krijg je mensen die toch blijven vragen om foto's, kleding verkoopt gewoon beter op die manier.' En dus zit er maar een ding op: gore mannen op de blok, en hopen dat potentiële kopers wél serieus zijn. En het woord spermaslierten niet gebruiken. Dat is de belangrijkste eis.

Ook een ongepaste DM ontvangen en vind je het leuk om daarover te vertellen? Klik hier om mee te doen aan Slide maar niet in m'n DM.

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen