Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #42

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #42

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

17 oktober 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

17 oktober 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Dit is een fijne week om je vriendenkring uit te breiden, nieuwe mensen te leren kennen en er als een idioot op los te flirten. Ergens tussen alle mensen die je gaat ontmoeten zit namelijk jouw nieuwe liefde. Het enige wat jij hoeft te doen is hem of haar ontmaskeren en binnenhengelen. 

Samen: Na een eeuwigheid lopen loeien tegen je partner over alles wat er anders zou moeten, merk je nu warempel een verbetering. Hij of zij doet zowaar zijn of haar best om bepaald gedrag of hinderlijke gewoonten af te leren. Het zou een keer tijd worden ook. Maar toch, beter laat dan nooit. Nu jij nog. Toch?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Hoewel je twijfelt om weer een relatie aan te gaan, is het verstandig om dit niet te laten merken aan je date. Hiermee zou je kunnen uitstralen dat je niet weet wat je wil of op een andere manier wat onzeker bent. Bedenk je wat je zelf graag naast je zou zien als partner en gedraag je zó.

Samen: Dat jullie het niet met elkaar eens zijn is niet erg, dat de één de ander probeert te overtuigen van zijn of haar gelijk is dat wel. Je kunt samen prima een leuke dag hebben zonder het overal roerend mee eens te zijn. Sterker nog, een beetje tegengas hier en daar is juist wel lekker. Als jullie er op de juiste manier mee om kunnen gaan.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Natuurlijk is niet iedereen elke dag altijd maar vrolijk. Maar als je dit ook naar buiten toe uitstraalt en rondloopt met een gezicht alsof je een oorworm hebt ingeslikt, kun je die positieve aandacht waarnaar je verlangt wel op je buik schrijven. Kortom, blijf vooral lachen, ook als je een pestbui hebt. 

Samen: Jullie zijn het er allebei over eens dat jullie wat vaker tijd voor elkaar vrij zouden moeten maken. Dit is een goed moment om hierin de eerste stap te zetten. Agenda's naast elkaar en fijn wat dates inplannen. Ook is het een goed idee om gezellig samen te bedenken welke leuke activiteiten jullie kunnen ondernemen. Ontspannend of inspannend, allemaal leuk.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Deze week word je niet versierd maar ben jij zelf degene die de buit binnen harkt. Hoe je het doet, doe je het, maar 'nee' staat even niet in jouw woordenboekje. Wie je ook probeert, het lukt je verdorie ook nog. Als makke schaapjes hobbelen ze gewillig met je mee. Ook niks aan. Moeite doen wil je. 

Samen: Na een periode van gedoe en drukte brengen jullie nu het liefst de hele dag en avond met elkaar door. Het is dat er ook nog gewerkt moet worden anders waren jullie helemaal niet meer bij elkaar weg te slaan. Je weet dat overdaad schaadt hè, Steenbok? Ook in de liefde. Nee. Voorál in de liefde!

Waterman - sterrenbeeld - still - geel

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Hoewel je best wel weer zin hebt in een nieuwe wipkip heb je er momenteel gewoon geen tijd voor. Je hebt het zo ontzettend druk dat je vaak van voren niet weet dat je van achteren leeft. Multitasken gaat je op zich prima af, maar werk en liefde kun je met geen mogelijkheid combineren. Niet voor lang tenminste. Een avondje. Twee, hooguit.

Samen: Je geliefde is momenteel wat in de war. Hou jij nu wel of niet van hem of haar? Als dit wel het geval is, zou het heel prettig zijn als je dit iets meer zou kunnen laten blijken. Klein beetje meer romantiek, een snufje meer aanhankelijkheid en vooral een flinke scheut zelfinitiatief waar het ontembare geile wilde seks betreft.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Dit is niet het juiste moment om belangrijke beslissingen te nemen die gepaard gaan met de liefde. Contacten aangaan of verbreken, beter even wachten tot je echt weet wat je wil. Iemand valse hoop geven of uit je leven bannen met achteraf een puntmuts vol spijt is natuurlijk niet wat je wil.

Samen: De jaloezie en achterdocht nemen met de dag toe. Wat is er aan de hand Vis? Geeft je lief je zoveel reden om wantrouwig te zijn of is het vooral jouw eigen onzekerheid die een loopje met je neemt? Praat met je partner over hoe je je voelt en bekijk samen wat jullie hieraan kunnen doen. Of beter niet meer kunnen doen, dat kan natuurlijk ook.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Ram 21 maart - 20 april Single: Je voelt je een beetje Remi deze week. Alleen op de wereld. Niemand wil jou, boehoe. Kom op Ram, kijk in de spiegel, je bent prachtig! Alleen kneiterkritisch en ongeduldig als de hel. Laat je telefoon even voor wat die is en ga lekker buiten spelen. Tijdverdrijf is nu je beste vriend.

Samen: Gebrek aan communicatie is de oorzaak van misverstanden die op hun beurt weer de oorzaak zijn van ruzie en onenigheid. Een week vol oorzaak en gevolg die je makkelijk kunt ombuigen naar iets positiefs. Alles valt of staat met duidelijkheid naar elkaar toe. Wat wil je, wat wil je niet. Inderdaad. Zo simpel kan het zijn.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Stier 21 april - 20 mei Single: Bijna iedereen om je heen schijnt te weten wat goed voor je is, wat je nodig hebt en wat je zoveel mogelijk dient te vermijden. Laat ze alsjeblieft een eind in de ruimte kletsen, Stier. De enige die dit het allerbeste weet ben je nog altijd zelf. Neem even gepaste afstand en doe lekker je eigen ding. 

Samen: Je begint steeds meer twijfels te krijgen met betrekking tot je relatie. Tijd om alles eens goed op een rijtje te zetten en open kaart te spelen. Misschien is het tij nog te keren en zo niet, dan is het belangrijk om alles netjes te regelen. Wat zeker géén goed idee is, is alles opkroppen tot er uiteindelijk een vulkaanuitbarsting plaatsvindt. Met gloeiendhete lava en rondvliegend puin.

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Iemand heeft in de gaten dat je staat te springen om een beetje aandacht en wagenwijd openstaat voor een leuke nieuwe relatie. Helaas is deze persoon niet de juiste partij voor je en heeft hij of zij mogelijk zelfs minder fijne bedoelingen. Denk goed na op welke manier dit louche individu misbruik van je zou kunnen maken en hou de deur potdicht.

Samen: Wat begint met een knullig meningsverschil, mondt uit in een finaal opgeblazen conflict waarbij jullie elkaar zelfs volledig blokken op WhatsApp, Instagram en waar dan ook. Lekker rustig, zou je denken, maar dan begint het gelazer via Messenger en SMS. Alsjeblieft zeg. Grow up, allebei!

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Het meest verlang je nu naar iemand die zwaar moeite voor je doet en op alle mogelijke manieren laat merken dat je echt helemaal de ware voor hem of haar bent. Nu zou je verwachten dat de sterren zeggen dat je vooral lekker verder moet dromen, maar nee. Degene waar je naar verlangt bestaat echt en zal komen opdagen wanneer je dit het minst verwacht.

Samen: Het rommelt een beetje tussen jullie waardoor ook de irritaties flink toenemen. Van de één op de andere dag is alles wat je lief zegt of doet precies verkeerd en heb je het liefst dat hij of zij ergens anders eet, doucht, slaapt en ademhaalt. Even uit de aura! Gelukkig doe je zelf niets verkeerd, jij bent helemaal perfect. Een prinses.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Tijd voor een ommekeer in je leven. Er hangt liefde in de lucht en niet zomaar liefde, maar gelukkige liefde. Jawel, je leest het goed. Dat wat je al een poosje heel graag wilde is nu echt naar je onderweg. Stel jezelf ervoor open en geniet ervan. Dat doet de ander namelijk ook, zich openstellen voor jou en van jou genieten. 

Samen: Hoewel je nog steeds helemaal in luv bent met je lief, moet hij of zij het deze week flink ontgelden als je zelf niet zo lekker in je pel zit. Denk even goed na voordat je er iets uit kegelt waarvan je weet dat het je partner niet in de koude kleren gaat zitten. Dit verdient hij of zij niet, Leeuw. En dat weet je.

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Omdat je nog steeds zit te pruttelen over wat er allemaal fout ging in je vorige relatie en wat er allemaal mis was met die verfoeilijke ex van je, sluit je je ook nu nog steeds volledig af voor de liefde. Jammer, want er is iemand naar je onderweg die in niets lijkt op je vorige vlam. Hou je ogen open Maagd. En dat gehavende hart van je ook.

Samen: Natuurlijk hoef je niet alles opzij te schuiven voor je partner, maar het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat je geliefde moet wijken voor alles waar jij je tegenwoordig mee bezighoudt. Daarbij verwacht je lief zeker niet teveel. Het enige wat hij of zij wil is wat meer tijd samen doorbrengen. Zeker niet onredelijk.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen