Weet je dat ook weer: deze namen en sterrenbeelden zijn dit jaar het vaakst geliket op datingapps

Body & Mind

Weet je dat ook weer: deze namen en sterrenbeelden zijn dit jaar het vaakst geliket op datingapps

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

13 december 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten, beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

13 december 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten, beeld Frank Brandwijk

We hebben dit jaar weer volop geswipet, geliket, gekletst en gedatet. Het resultaat: een hele lijst gegevens zoals de meest gelikete namen en sterrenbeelden van 2022. Wil je effe lezen. 

We gaan het eind van het jaar tegemoet en dat betekent dat er – voor sommigen van ons – ook weer een jaar rondstruinen op datingsapps opzit. Wel leuk om te zien wat voor data uit die zoektocht gehaald kan worden. Nou, we hebben geluk: datingapp Happn heeft alles op een rij gezet. Kom maar op met die info.  Lees ook: Dit gebeurt er met je lichaam als je lange tijd geen seks meer hebt

Bofkonten Ben jij toevallig een Lisa? Of een Tim? In dat geval: gefeliciteerd. Dit zijn namelijk de meest gelikete namen op de app. Of dat betekent dat Lisa's en Timmen heel goed overkomen, of dat er heel veel van hen op de app zitten, weten we niet. Maar ze zijn in ieder geval in de smaak gevallen. Steek die maar in je zak. Ook Sannes, Jeroenen, Tommen en Kims hebben het erg goed gedaan.  Dynamisch duo Naast favo namen, zijn er ook meest voorkomende combinaties in wederzijdse likes. Op nummer 1 staan Sanne en (wederom) Tim. Daarna Tim (hoe kan het ook anders) en Kim, en de derde vaakst voorkomende is Nick en Sanne. Toch wel leuk om te weten.  In de sterren Niet alleen namen, maar ook sterrenbeelden zijn in kaart gebracht. Nummer één meest gelikete sterrenbeeld: Ram. Lekker bezig, Rammetjes. Vlak daarna volgen Leeuw, Vissen, Weegschaal en Waterman. De meest voorkomende combinaties zijn Leeuw met Kreeft, Tweelingen met Kreeft en Leeuw met Tweelingen. Nou, weet je dat ook weer. Joe. 

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Wil je ook lezen

Veel leesplezier

Voor je body & mind