5 stille seksstandjes waarmee je niemand wakker maakt

Body & Mind

5 stille seksstandjes waarmee je niemand wakker maakt

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

22 maart 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

22 maart 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Hoe stilletjes je ook te werk gaat, er zijn altijd signalen dat je van bil gaat. Denk aan een piepend bed of een hoofdsteun dat tegen de muur bonkt. Niet fijn als je dunne muren hebt of voor degene die in de kamer naast je slaapt.

Gelukkig bestaan er ook standjes waarmee je het geluid minimaliseert. En we beloven je: het wordt er echt niet minder lekker op.

Spooning In dat standje hoef je niet veel te bewegen, omdat jullie toch al hartstikke close zijn. Heb je de neiging om hard geluid te maken? Bijt dan effe in een kussen.

Doggy style op de rand van het bed Buig naar beneden en rust met je ellebogen op het bed, terwijl je partner je zachtjes penetreert. Scheelt toch een hoop gewiebel. Bonustip: gebruik de zijkant van het bed in plaats van de achterkant, zodat het hoofdeinde niet tegen de muur rammelt.

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Ik ben 40 jaar, maar ben nog nooit klaargekomen'

Standje 69 Bij dit standje lig je over het algemeen vrij stil en is je mond te druk bezig om hard geluid te maken. Misschien is dit wel de allerstilste sekspositie die er is.

Staande seks Tegen de muur of in de douche, zodat je geen last hebt van schuivende meubels. Alleen wel even je volume omlaag gooien.

Weg met dat bed Wie geen zin heeft in een piepend en rammelend bed, verruilt het bed voor een stoel of een kleed op de grond. Of iets anders. Kom maar door met die creatieve ideeën.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Body & Mind