10x de liefste break-up cadeaus voor je bestie met een gebroken hart

Body & Mind

10x de liefste break-up cadeaus voor je bestie met een gebroken hart

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

27 maart 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

27 maart 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Wanneer je bestie een gebroken hart heeft, ga je natuurlijk dezelfde avond nog langs. Het liefst met een gepast cadeautje. Gewoon om een hart onder de riem te steken.

Inspiratie nodig? Met deze tien cadeaus zit je goed.

Abonnement op een streamingdienst Om eindeloos films te kijken. Wordt het uithuilen bij dramafilms of lachen bij een goede comedy? Of afleiding zoekt in een goede actiefilm, kan natuurlijk ook.

Break-up wine Neem een fles wijn mee met een zelfgemaakt label. Wine and a hug won't fix it, but I'm here for both.

Kaartjes voor een carsmash Dat is precies wat je denkt dat het is. Flink rammen op oude auto's, effe al die woede eruit gooien.

Grote bak met ijs Bij voorkeur Ben & Jerry. Natuurlijk eet je uit solidariteit gezellig mee.

Lees ook: In het logeerbed: waarom apart slapen voordelen heeft voor je relatie

Dump him t-shirt Een t-shirt waar in koeienletters de tekst 'dump him' opstaat, net als de beroemde outfit van Britney Spears in 2002. De boodschap kan maar duidelijk zijn.

Verzwaringsdeken Naast dat je bestie waarschijnlijk wel wat extra comfort kan gebruiken, vermindert een verzwaringsdeken ook stress en angst. Zeggen ze dan hè.

Reep chocola Niet één, niet twee, maar een hele hoop. In alle smaken.

Smudge stick Geen idee of je het huis er echt mee zuivert, maar het is alleen al leuk om met z'n tweeën melodramatisch met dat ding door het huis te zwaaien.

Organiseer een vriendenweekend Huur een groot huis en neem genoeg spelletjes en eten mee. Een good old sleepover, maar dan voor volwassen. Een betere manier om voor een beetje afleiding is er haast niet.

Concertkaartjes Bonuspunten als het de favoriete artiest is van je vriendin.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Body & Mind