Onder de knie: met het kniestandje wordt je clitoris next level gestimuleerd

Body & Mind

Onder de knie: met het kniestandje wordt je clitoris next level gestimuleerd

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

18 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

18 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Meer seks is het thema van de nieuwe &C. Niet scrollen, maar rollebollen! Om ons nieuwe nummer in te luiden, plaatsen we elke dag een lekker seksartikel. Gewoon omdat het kan. Vandaag: de laatste trend tussen de lakens, die je hoogstwaarschijnlijk nog niet hebt geprobeerd. Laat daar maar snel verandering in komen, want the knee thing, aka gestimuleerd worden door een knie, schijnt een sensatie te zijn.

Tepelorgasmes, kattenstandjes: er wordt heel wat verzonnen voor een beetje vuurwerk in bed. Maar als we TikTok mogen geloven is het kniestandje pas echt van het kaliber trillende benen. Op the knee thing, zoals dit trucje lekker geheimzinnig genoemd wordt, is al meer dan 53.2 miljoen keer gezocht. Ja, Gen-Z heeft deze sekstechniek allang onder de knie. Nu wij nog.

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Ik krijg bijna nooit een orgasme tijdens de seks'

Lovende reacties dus, op the knee thing, maar wat is het precies? Het kniestandje kun je toepassen tijdens voorspel met een partner. Vereiste: in ieder geval een van de twee heeft een vulva. Of je staat of ligt maakt niet uit, of je nog kleding aan hebt ook niet. Het is in ieder geval wel de bedoeling dat jullie elkaar al een beetje opgehitst hebben. De partner die bovenop ligt of die niet met de rug tegen een muur aan staat, is degene die the knee thing kan toepassen. In het heetst van de strijd is het de bedoeling dat diegene een knie tussen de benen van de ontvangende partij schuift en tegen de vulva aandrukt. Het hele idee daarachter? Clitorisstimulatie. En dat schijnt grandioos te zijn.

Glijden met die hap

Uitverkocht
Lichaamsverzorging Glijmiddel
20 ,95

Ja, clitorisstimulatie met een knie, dat is inderdaad een ding. Welkom in 2022. Deze techniek hebben we te danken aan lesbiennes. Die gebruikten the knee thing al toen Gen-Z nog niet oud genoeg was voor een TikTok-account. En eerlijk: een voorbeeld nemen aan lesbische seks is nooit een slecht idee. Orgasmekloof? Is er nauwelijks. Wie weet heeft the knee thing daar een bijdrage aan geleverd. Hoe dan ook: deze truc zorgt absoluut voor knikkende knieën als we TikTok mogen geloven. Wij weten wat we gaan doen vanavond.

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen

Veel leesplezier

Voor je body & mind