Met deze drie seksstandjes maak jij jouw Valentijn extra bijzonder

Body & Mind

Met deze drie seksstandjes maak jij jouw Valentijn extra bijzonder

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

11 februari 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

11 februari 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

De liefdesartikelen vliegen je om de oren, en dat kan maar één ding betekenen: het is weer bijna Valentijnsdag. En die kun je op allerlei manieren vieren. Kies jij voor een gezellig diner, samen een film kijken, of gaan jij en je partner het liefst voor een steamy avondje onder de lakens?

Wat je ook kiest, één ding kan voor velen niet ontbreken op deze liefdevolle dag: seks. Wij hebben alvast de beste standjes voor jou geselecteerd, die gegarandeerd zorgen voor een hete avond. 1. Love lock De love lock nodigt uit tot avontuur buiten de traditionele setting. Perfect als je deze speciale dag een spannende twist wil geven en de slaapkamer eens wilt inruilen voor... laten we zeggen, de keuken (of je nu besluit dit voor of na de afwas te doen, is helemaal aan jou). Dit standje is het best als jij op de tafel gaat zitten, terwijl je partner tegenover je staat. Sla je benen om je lief heen - dat is dus de lock - en laat je partner je dichterbij trekken. Zoek je naar meer stabiliteit, dan kun je je handen op de tafel plaatsen voor extra steun. Een heerlijk voordeel van dit standje is de gegarandeerde diepe penetratie. Als dat geen spetters oplevert, weten wij het ook niet meer. Lees ook: Met het kattenstandje krijg je in no-time een orgasme 2. Lepeltje-lepeltje (maar dan anders) Bij dit standje staat intimiteit centraal. Het geeft een leuke twist aan het vertrouwde lepeltje-lepeltje. Hierbij gaan jullie buik tegen buik liggen en draaien jullie je gezichten naar elkaar toe, waardoor je je partner recht in de ogen kunt kijken. Het zorgt niet alleen voor een diepe connectie, maar heeft ook het voordeel dat de clitoris extra gestimuleerd wordt. Om het moment nog romantischer te maken, biedt dit standje ook de mogelijkheid om elkaar strelen en zachte kusjes geven, bijvoorbeeld op het voorhoofd. Niet alleen hot, maar ook nog eens gezellig. 3. Schommel Mocht je het over een andere - lees: gevorderde - boeg willen gooien, dan is de schommel wellicht perfect voor jou. De schommel is namelijk een van de meest sensuele standjes. Begin door op je rug te liggen en til je benen over je hoofd naar achteren (ja, alsof je een halve koprol achterover maakt). Je partner knielt voor je neer met diens knieën tegen je onderrug en billen aan, en hangt vervolgens over je heen. Je partner kan de handen dan het beste naast je hoofd plaatsen. Volg je het nog? Je lovers buik rust dus tegen je heupen aan. Voor extra stabiliteit kun je de benen van je partner vastpakken. Ja, dat dus... Niemand heeft gezegd dat het makkelijk ging worden. Máár als je erin slaagt dit standje uit te voeren heb je wel een extra win: deze houding zorgt voor een super intense en diepe penetratie. Had je nog geen planning aankomende Valentijn, dan weet je nu wat je kunt doen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen van Body & Mind

Meer van deze auteur