Trek die portemonnee maar: EasyToys opent eerste fysieke winkel

Body & Mind

Trek die portemonnee maar: EasyToys opent eerste fysieke winkel

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 november 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

23 november 2023 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

EasyToys - je weet wel, de grootste erotische webwinkel van Europa - opent binnenkort haar eerste fysieke winkel in Nederland. Ja, dat hoor je goed: een winkel vol seksspeeltjes. Wij zijn voor.

Trommel je vriendinnen (of lover) op voor een weekend Groningen, want dat is waar de EasyToys-winkel die ruim 90 vierkante meter beslaat volgende maand opent.

Van speeltjes tot feestjes In de winkel komt een groot deel van het online EasyToys-assortiment te liggen. Je vindt er natuurlijk de bestverkopende producten - weet je gelijk waar je moet zijn als je Satisfyer aan vervanging toe is - en speeltjes waarbij het prettig is een uitgebreide uitleg te krijgen. Toch fijn als je, we zeggen maar wat, voor het eerst een prostaatvibrator of een vibrerend ei, aanschaft.

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'We hadden seks in een kamer vol spiegels'

Verder biedt de winkel de mogelijkheid tot het organiseren van verschillende events, zoals feestjes voor vriendengroepen, thema-avonden en informatieavonden met seksuologen. Je weet wat je te doen staat: hup, creditcard mee en op naar Groningen.

De winkel opent volgende maand aan het Gedempte Zuiderdiep 88 in Groningen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen