Blijkbaar zijn grapefruits een ding in de slaapkamer (en niet alleen in Call Me By Your Name)

Body & Mind

Blijkbaar zijn grapefruits een ding in de slaapkamer (en niet alleen in Call Me By Your Name)

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

2 maart 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

tekst Florence David Richard, beeld Unsplash

Gepubliceerd op

2 maart 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

tekst Florence David Richard, beeld Unsplash

Het is niet onbekend dat we al langer creatief zijn met etenswaren in de slaapkamer: aardbeien, slagroom, komkommers, chocoladesaus. Noem het zo gek maar op en we weten er wel raad mee. Maar wedden dat jij nog niet van de grapefruit-methode had gehoord?

Een grapefruit gebruiken tijdens een vrijpartij is blijkbaar niet ongewoon. En nee, je hoeft niet een hele grapefruit in je vagina te stouwen. De vrucht gebruik je juist om een penis heen. Het werkt zo: je snijdt een klein stuk aan de boven- en onderkant van de citrusvrucht af zodat je een platte cirkelvorm overhoudt. Vervolgens hol je deze cirkel uit om een gat in het midden te maken, en plaats je de grapefruit om de penis heen. Ta da, een fruitige cockring als resultaat.

Zo doe je dat Wat daarna de bedoeling is? Als de grapefruit op zijn plek zit beweeg je hem met je handen op en neer terwijl je tegelijkertijd aan de top van de penis zuigt. Een hand- en blowjob ineen dus. De textuur van het fruit zou ervoor moeten zorgen dat de man het gevoel heeft in je te zitten, terwijl hij ondertussen ook het plezier van orale seks ontvangt. Twee vliegen in één klap, of nou ja, twee beurten in één keer dus. 

Lees ook: Kun je seks hebben als je last hebt van een vaginale schimmelinfectie?

Terug naar het begin Waar deze bijzondere slaapkameractiviteit in godsnaam vandaan komt? Om terug naar oorsprong te gaan spoelen we even terug naar 2014, waar een - inmiddels verwijderde - YouTube-video opdook van een vrouw genaamd Denise Walker. Onder de naam van 'Angels Erotic Solutions' postte zij een filmpje waar ze de grapefruit sneed, uitholde, op kamertemperatuur bracht en hem rondom een penis deed. De video blies op met maar liefst 6,3 miljoen kijkers.

Daarnaast kwam de methode ook terug in de film Girls Trip uit 2017, waar Dina (Tiffany Haddish) aan de ontbijttafel een uitgebreide instructie van de methode aan Lisa (Jada Pinkett-Smith) gaf. Het verschijnsel is dus niet nieuw. 

En in datzelfde jaar kwam - we noemden hem al - film Call Me By Your Name uit, waar Timothée Chalamet in de rol van Elio ook flink zijn gang gaat met een stuk fruit. Dat ging alleen niet om een grapefruit, maar om een perzik. Veilig vrijen Voor je je schilmes en snijplank al enthousiast uit de kast begint te trekken, is het goed om te weten dat niet alles fris en fruitig is aan deze methode: de plasbuis in de penis zou niet gemaakt zijn voor de zure sappen die uit de grapefruit komen, zo vertelt uroloog Micheal Eisenberg aan Health. Dit kan leiden tot branden aan de binnenkant van de penis en bij de opening van de plasbuis. Tenzij je sekspartner pijnlijk wil pissen, kunnen jullie het gebruik het beste dus maar even beperken tot opeten. Ook leuk.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen