Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #1

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #1

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

1 januari 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

1 januari 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Als je al een poosje een oogje op iemand hebt, is dit een zeer geschikt moment om de stoute schoenen aan te trekken en je gevoelens kenbaar te maken. Je hoeft niet meteen te zeggen dat je verliefd bent, maar de ander op subtiele wijze laten weten dat-ie bijzonder is, kan zeker geen kwaad.

Samen: Gehannes buiten de relatie doet het contact tussen jou en je lief weinig goed. Als de basis al niet bijster stabiel was, kan het deze week flink escaleren. Herken je dit? Blijf dan zover mogelijk weg van het gedoe dat jou en je lief verder uit elkaar drijft. Focus je op de leuke dingen, die zijn er gelukkig genoeg.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je begint het single leven steeds meer beu te raken en verlangt steeds meer naar iemand die onvoorwaardelijk van je houdt en er altijd voor je is. Zorg dat je zelf ook zo'n soort partner kunt zijn, want dan dient je toekomstige lief zich eerder aan dan je denkt. Op een onverwacht moment komt-ie binnenkort zomaar in je leven.

Samen: De financiële sores van je lief had de laatste tijd negatieve wijze invloed op jullie relatie. Gelukkig gaat het nu een stuk beter waardoor je partner ook zelf meteen weer een stuk lekkerder in diens vel zit. Hoogste tijd om deze periode af te sluiten en vooruit te kijken naar een betere toekomst.

Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: wat staat je op werkgebied te wachten in 2024?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je hebt iets gedaan waar je niet bepaald trots op bent en wat je ook het liefst zo snel mogelijk in een metersdiepe doofpot wil stoppen. Nou, wat let je. Laat je tronie overal even uit beeld, blijf weg uit bepaalde kringen en doe zo snel mogelijk iets waardoor je je wél weer goed voelt over jezelf. Phoenix-time baby!

Samen: Je geliefde heeft het gevoel dat het vlammetje aan jouw kant een klein beetje aan het uitdoven is. Is dit niet het geval? Dan zou het helpen als je jouw schatje deze week nog eens extra laat merken hoe blij je nog steeds in deze relatie bent. Vuur moet je blijven voeden, net als passie en hartstocht.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Een spannend avontuurtje mondt uit in een verhitte vrijpartij waar zowel jij als de ander met volle teugen van geniet. Of het nu bij één keer blijft of niet: een vaste relatie zal dit niet worden. Geniet van wat het is en maak geen drama wanneer het op een dag net zo plotseling stopt als dat het is begonnen.

Samen: Laat een onschuldig meningsverschil niet onnodig torenhoog oplopen tot een felle discussie waarbij de hele duvel en zijn ouwe moer aan de haren bij wordt gesleept. Tel tot tien als je voelt dat je gaat uitweiden naar totaal niet ter zake doende onderwerpen en vraag je nog even in alle rust af: waar ging het eigenlijk over?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Hoewel je van alle kanten aandacht krijgt, is er niet één flirt bij waar je werkelijk warm of koud van wordt. Althans, nóg niet. Nog heel even geduld en er zal een enorme vonk overspringen met iemand die nog wel eens heel speciaal voor je zou kunnen worden. Een nieuw liefdestijdperk dient zich aan.

Samen: Je doet enorm je best om bepaalde buien te verminderen, vervelende gewoontes af te leren en minder te klagen. En met succes. Jij en je lief gaan een fijne week tegemoet waarin het rustig en gezellig is thuis en jullie goed met elkaar kunnen praten én lachen. De seks laat hier en daar nog wat te wensen over maar ook daar wordt aan gewerkt. Alles op zijn tijd.

Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: wat staat je op liefdesgebied te wachten in 2024?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Iemand die je al een poosje kent, blijkt plotseling meer te zijn dan zomaar een kennis, vriend of collega. Ook al vind je het in het begin misschien een beetje raar, het kan geen kwaad om bepaalde gevoelens toe te laten. Of het nu liefde of lust is, probeer het gewoon een keer uit en kijk wat ervan komt. Of niet.

Samen: Hoewel je nog steeds dol bent op je partner, ben je ook dol op je vrije tijd, sport, hobby, vrienden en misschien ook nog wel je werk. Hierdoor kan het gebeuren dat je zomaar vergeet om even iets liefs te zeggen tegen je partner, je lief ergens voor te bedanken of zomaar even te knuffelen. Het zijn nog steeds de kleine dingen die het doen…

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Als het je lukt om nu eindelijk eens van bepaalde misstappen in het verleden te leren en je te focussen op andere types dan voorheen, is de kans groot dat je zeer binnenkort wél de liefde van je leven gaat tegenkomen. Verandering van spijs doet eten en ook nog een heleboel andere dingen.

Samen: Waar je partner momenteel veel weg heeft van een ongeïnteresseerde hork, verander jij steeds meer in een oude klepzeiker. Als dit de reactie is wat jullie met je eigen gedrag in elkaar naar boven brengen, moet het toch ook mogelijk zijn om het over een andere boeg te gooien en leukere dingen in elkaar wakker te maken?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Via via leer je iemand kennen met wie je zoveel overeenkomsten vertoont dat dit haast geen toeval meer kan zijn. Het kan niet anders of jullie zijn voor elkaar bestemd. As jullie tussen de lakens net zo'n klik hebben als daarbuiten is er helemaal geen twijfel meer mogelijk. Match made in heaven!

Samen: De communicatie tussen jou en je lief is top. Zelfs zonder woorden begrijpen jullie elkaar als geen ander en is het meteen duidelijk wat er wordt bedoeld. Verder nemen bepaalde onenigheden af, dus daar hoeven jullie ook al geen woorden meer aan vuil te maken. De toekomst, daar praten jullie deze week wél vaak over.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Boksta, Bokstra toch. Jij laat momenteel je nachtrust én je eetlust bederven door iemand die je nog niet eens goed genoeg kent om te weten of deze persoon al die slapeloosheid en knopen in je maag überhaupt waard is. Je kunt prima verliefd zijn, lekker slapen én boerenkool met worst eten.

Samen: Het kan geen kwaad om binnen de relatie meer tijd te besteden aan eerlijkheid en communicatie. Zeker als er de laatste tijd sprake is geweest van vertrouwensissues is het belangrijk om hier samen aan te werken. Samen wat meer tijd doorbrengen, is trouwens ook geen overbodige luxe.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: De enige die de liefde in jouw leven tegenhoudt ben je zelf. Op de een of andere manier weet je altijd wel een excuus te verzinnen om ergens niet op in te gaan, er geen werk van te maken of überhaupt moeite voor te doen. Laat alle mitsen en maren per direct varen en stel je wat meer open. Oh wacht, je bent gewoon kritisch. Zo was het.

Samen: Het gaat zo goed tussen jou en je lief dat jullie zoveel mogelijk tijd met elkaar willen doorbrengen en hierbij ook niet raken uitgepraat over jullie gezamenlijke toekomst. Waarom het alleen bij praten houden als jullie samen nu ook al de eerstvolgende stap kunt zetten? Let's go, Aqua!

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Na een retedrukke periode van allerlei al dan niet opgedrongen afspraken en semi-gezeligheid heb je nu weer lekker tijd voor jezelf. Je zou wel gek zijn als je die vrije uurtjes meteen weer zou vullen met allerlei verplichtingen die een nieuwe relatie ongetwijfeld met zich meebrengt. Vrijheid, blijheid!

Samen: Jij en je geliefde hebben inmiddels al aardig wat opgebouwd waar jullie best trots op kunnen zijn. Dit is een ideaal moment om er samen nog eens volop en uitgebreid van te genieten. Verder is dit een ideaal moment voor een weekendje weg dus als er na die dure takkenmaand nog een beetje budget over is, gewoon lekker even doen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Jammer: deze sterrenbeelden houden zich nooit aan hun goede voornemens

Ram 21 maart - 20 april Single: Tijdens een wandeling in de buitenlucht, met of zonder hond, kom je iemand tegen met wie je een leuke klik hebt. Het hoeft niet eens direct liefde op het eerste gezicht te zijn, met lust op het tweede gezicht neem je ook genoegen. Houd deze persoon in de gaten, die ga je vaker zien.

Samen: Je hebt je handen vol aan onverwachte gebeurtenissen waar je per direct iets mee moet. Tijd om de dingen vooruit te schuiven is er niet, dus is het vooral de quality time met je partner die weer eens in de wacht wordt gezet. Jammer, maar soms kan het helaas even niet anders.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen