Tindertrauma: 'Ik had per ongeluk seks met zijn tweelingbroer'

Body & Mind

Tindertrauma: 'Ik had per ongeluk seks met zijn tweelingbroer'

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

28 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

28 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2024 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Melissa had seks met de verkeerde tweelingbroer.

Melissa (27): 'Het is alweer vier jaar geleden dat ik met de verkeerde jongen in bed belandde, maar mijn vriendinnen herinneren me er nog maar al te graag aan. Op een zaterdagavond tijdens een feestje ontmoette ik George, een knappe jongen met rood haar. Een beetje het type prins Harry in zijn jonge jaren. We hebben een lange tijd gezellig gekletst, maar op een gegeven moment zijn onze wegen gescheiden. Jammer, maar zo gaat dat nou eenmaal op feestjes.

Lees ook: Tindertrauma: 'Hij nam me mee naar een museum met dode embryo's

Een paar uur later besloot ik om naar huis te gaan. En wie kwam ik onderweg tegen? George! Althans, ik dacht dat ik George tegenkwam. We raakten aan de praat en na een intense zoen, ging ik met hem nee naar huis. Onderweg begon hij mij allerlei vragen te stellen over onderwerpen die ik eerder op de avond uitvoerig met hem besproken dacht te hebben. Sterker nog: hij vroeg zelfs mijn naam. Achteraf kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan, alle alarmbellen hadden moeten gaan rinkelen.

George en ik hadden een gezellige nacht en de volgende ochtend ging ik weer vroeg naar huis. Nog met mijn hoofd bij mijn avontuurtje kwam ik mijn studentenhuis binnen en toen ik mijn huisgenoten zag, begonnen ze keihard te lachen. Zij waren op hetzelfde feestje geweest en hadden gehoord dat ik met Alexander mee naar huis was gegaan, terwijl ik de hele avond met George had gepraat. Eh, Alexander? Wie de fuck is Alexander, dacht ik nog.

Wat bleek? Er had een grote wisseling plaatsgevonden. Volgens mijn huisgenoten was ik niet met George mee naar huis gegaan, maar met Alexander. Zijn tweelingbroer die ik nog nooit had gesproken. Dáárom vroeg hij dus mij naam. Oeps.

Nu kan ik erom lachen, maar op dat moment vond ik het echt verschrikkelijk. Ik had gewoon het bed gedeeld met een wildvreemde. Alexander ben ik nog een paar keer tegengekomen, omdat hij met een paar huisgenoten omgaat. Ik heb hem nooit verteld dat ik hem had verward met zijn broer. Stiekem vind ik dat ook wel zielig, als hij dat te weten zou komen. Hopelijk leest hij niet mee.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen