Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #24

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #24

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

10 juni 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

10 juni 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Een nieuwe fase in je leven breekt aan. De fase van niet meer single zijn. Ja, je leest het goed. Jouw persoon is onderweg en is zelfs al heel dichtbij. Stel jezelf er gerust voor open, ook al vind je het een beetje eng. Niet iedereen is alleen maar uit op seks. Deze toekomstige lover wil jou ook als persoon echt leren kennen. Niet overbodig, met die meterslange gebruiksaanwijzing van je. 

Samen: Hoewel je vrij hoog in je emotie zit, lukt het je toch om op een normale manier met je lief te communiceren over wat je dwars zit. En dat is maar goed ook. Aan gekrijs en gegil heeft je partner totaal geen boodschap, laat staan aan een block, nog niet zo lang geleden jouw favoriete functie op WhatsApp. En Instagram op. En Facebook.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Nog niet zo lang geleden heb je behoorlijk wat schande gepakt. Tot ver in de omstreken heeft men het erover. Niet dus. Natuurlijk was het gênant en natuurlijk was je de roddel van de dag, maar inmiddels zijn er alweer tig andere zaken de revue gepasseerd. Kop op, met opgeheven hoofd naar de locaties die je sinds je blunder angstvallig hebt vermeden. 

Samen: Ja, ja, we weten dat je met van alles bezig bent. Maar als je het zelfs te druk hebt om vijf seconden uit te trekken voor een kort lief berichtje naar je partner of zeven seconden voor een lekkere zoen, wordt het toch wel tijd om je af te vragen hoe diep de liefde nog zit bij jou. 

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #23

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Waar je geen zin hebt in een serieuze relatie met alle bijkomende verplichtingen en verwachtingen van dien (de twee Verschrikkelijke V's), heb je wel zin in een beetje gezelligheid met iemand. Het geluk is met je deze week: iemand die er precies zo over denkt komt op je pad. En belandt in je bed.  

Samen: Het wordt weer eens een ouderwets weekje van zeiken en zaniken tegen elkaar. Toch is er geen enkele reden om de boel huizenhoog te laten oplopen. De dingen waar het over gaat, zijn prima in alle rust en redelijkheid op te lossen. Tenzij je lekker gaat op die knallende goedmaakseks achteraf. Dat heeft natuurlijk ook wel wat.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Degene naar wie je op zoek bent, of in elk geval een bepaald type dat je ooit nog eens hoopt tegen te komen, is dichterbij dan je denkt. Aangezien deze persoon niet zelf het initiatief zal nemen, is het handig om goed je ogen open te houden en zelf de eerste move te maken. Iemand vragen naar diens Instagram, is niet bijster origineel, maar wel doeltreffend.  

Samen: De ruzies nemen af en het gloeiendhete liefdesvuur neemt toe. Jij en je partner raken (weer) tot over de oren razend verliefd op elkaar. Ook de communicatie gaat er flink op vooruit, waarschijnlijk de voornaamste reden dat de rest momenteel ook zo belachelijk goed gaat tussen jullie.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je bent nog steeds single, maar als het aan jou ligt, komt hier snel verandering in. Of je nu wel of niet een mogelijk geschikte kandidaat op het oog hebt, eigenlijk ben je wel weer toe aan een verse relatie. Die zit er deze week helaas nog niet in en volgende week ook niet. Toch zal het niet heel lang meer duren voordat je wens in vervulling gaat.  

Samen: Er hangt jullie een klein misverstand boven het hoofd dat (zoals meestal) wordt opgeblazen tot een enorm ding. Gelukkig waait de bui ook snel weer over en kunnen jullie er achteraf samen om lachen. Misschien een idee om dit meteen al te doen, voordat de boel onnodig wordt uitvergroot.  

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Een mening is als een anus: iedereen heeft er één. In jouw omgeving zijn er momenteel veel mensen met meningen aanwezig die ze ook nog eens denken te moeten delen met jou. Fout gedacht, want eigenlijk zit je hier totaal niet op te wachten. Neem gerust even afstand om te bedenken wat je er eigenlijk zelf allemaal van vindt.  

Samen: Er zijn een aantal dingen die je eigenlijk van het hart moeten, maar waarvoor je de moed én het juiste moment nog niet voor gevonden hebt. Ach Boog, voor de minder gezellige dingen des levens is het nooit een goed moment. Kom maar op, voor de draad ermee. Dan hebben jullie dat ook maar weer gehad.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Een vervelende ervaring in de liefde zorgt ervoor dat je even niet openstaat voor iets nieuws op dit gebied. Er is wel iemand die jou erg leuk vindt, maar daar heb je weinig trek in. Deze persoon is niet veel beter dan een bepaalde ex en je gaat natuurlijk niet van pissebed naar kakkebed.  

Samen: Je agenda staat propvol met werk en andere afspraken. Even kijken, staat er ook iets met je partner gepland? Nee, je lief komt voorlopig niet in de agenda voor. Die is de laatste tijd alleen in beeld als je iets nodig hebt. Ai, kwalijke zaak Bokstra. Niemand is vanzelfsprekend, zeker je geliefde niet.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je loopt al een poosje rond met het plan om een bepaald persoon te versieren. Je weet alleen nog niet hoe of je weet het wel, maar je kakt in je broek. Kom op Aqua, tijd voor een nieuw hoofdstuk. Schreeuwt alles in je ziel: nee? Doe dan in elk geval iets anders wat je graag wilt. Alles wat je nu in gang zet, heeft grote kans van slagen.  

Samen: De passie en hartstocht is momenteel ver te zoeken. Eigenlijk zijn jullie momenteel meer goede vrienden dan geliefden. Prima als jullie hier allebei vrede mee hebben, maar de kans dat dit je over een poosje gaat opbreken is wel aanwezig. En dat geldt ook voor je partner.  

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Het is de hoogste tijd om een punt te zetten achter een bepaalde periode in je leven. Je hebt er nu lang genoeg in rondgehangen en hoe hard het ook klinkt, gedane zaken nemen geen keer. Een nieuwe liefde staat (bijna) voor de deur, maar dan moet je wel open doen. 

Samen: Je bent deze week een beetje narrig en nurks waardoor je lontje vrij kort is. Degene die dit moet ontgelden is natuurlijk weer je oude vertrouwde schattepatat. Degenen van wie we het meest houden, doen we vaak het meest pijn. Zo ook deze week. Houd je een beetje in Vis. De kans op spijt achteraf is mega. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel je volop hebt genoten van je singleleven heb je het inmiddels wel gezien. En juist nu ontmoet je iemand die zomaar iets aan jouw leven zou kunnen toevoegen. Of komt het juist door deze persoon dat je weer openstaat voor de liefde? Nou ja, of het nu de kip is of het ei, je geniet er met volle teugen van.  

Samen: Gedoe op financieel gebied verdwijnt eindelijk naar de achtergrond. Waar jij er al wel vertrouwen in had dat het goed zou komen, had je lief er behoorlijk slapeloze nachten van. Gelukkig kan je schatje nu ook weer aan andere dingen denken. Seks bijvoorbeeld.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Er is momenteel zoveel aan de hand dat iemand die ook nog eens aandacht van je wil het laatste is waar je zin in hebt. Jij bent duidelijk nog niet toe aan een nieuwe relatie. Waar je meer aan hebt is een wandeling in de vrije natuur. Even helemaal ontspannen en je hoofd leegmaken. Alleen. 

Samen: Telkens als je wat met je partner wilt afspreken komt er iets tussen waardoor het toch weer niet door kan gaan. Hoewel jij er vrij makkelijk overheen stapt, vind je geliefde het allesbehalve leuk. Plan een date, zet je telefoon op stil (of uit) en geef je lief even alle aandacht die je schatje verdient.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Hoewel je niets liever zou willen dan weer eens echt verliefd worden, werkt de omgeving niet echt mee. Straatkatten en zwerfhonden all over the place. Niks om warm of koud van te worden, laat staan de koffer mee in te duiken. Straks krijg je nog vlooien. Of ander ongedierte. Brr. 

Samen: Hoewel je een poosje geleden niet helemaal happy was met het gedrag van je partner, lijkt deze nu een totale ommezwaai te hebben gemaakt. Waar jij vooral degene was die het initiatief nam, kruipt je partner nu ook steeds vaker uit diens schulp. Kijk, zo kan het ook.  

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen