Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #23

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #23

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

3 juni 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

3 juni 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Hoewel er nog geen zicht is op een nieuwe liefde, staat er wel een heleboel gezelligheid met vrienden op het menu. Laat het flirten en het jagen even voor wat het is en geniet van de lol die je met je matties hebt. Op dit moment heb je hier meer aan dan geklef met iemand die je over een paar weken toch weer zat bent.

Samen: Hoewel je je lief van alles te vertellen hebt, kost het je moeite om duidelijk onder woorden te brengen wat je bedoelt. En daar gaat het dan ook jammerlijk mis. Je verwijt je partner dat-ie jou niet begrijpt (wat dus inderdaad klopt), terwijl je daar zelf momenteel de grootste oorzaak van bent.  

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Een grote onbekende komt als een wervelwind je leven binnen stormen om daar in no time de hele boel op zijn kop te zetten. Zorg dat je hoe dan ook de controle houdt, Leeuw, anders ben je verloren. Wel heél erg lekker om weer eens zo tot over je oren verliefd te zijn, dat wel.  

Samen: Jij en je partner gaan momenteel niet helemaal lekker samen, maar aan de andere kant, jullie hebben voor hetere vuren gestaan en die brandjes zijn ook allemaal geblust. Geen enkele reden tot paniek dus, ook dit komt uiteindelijk weer goed. Niet direct vandaag, maar dat is oké. Volgende week is ook prima. 

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #22

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: De liefde ligt even helemaal op zijn platte reet en eigenlijk vind je dat helemaal niet leuk. Als er iets is waar je nu behoefte aan hebt, is het liefde en aandacht. Vooral het laatste. Eigenlijk wil je gewoon dat iemand weer eens lekker je egootje streelt. En de rest. Maar ja. We willen allemaal wel eens wat.  

Samen: Je bent niet helemaal happy met de relatie en dit heeft alles te maken met jouw lage irritatiegrens op het moment. Sommige uitspraken, bewegingen of geluiden die afkomstig zijn van je partner, doen je nekharen dusdanig overeind staan dat je zelf de neiging hebt tot vluchten. Oei. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Ook al denk je dat een bepaalde ex niet te overtreffen valt, er is iemand die eigenlijk nog veel beter bij je past dan degene die je soms nog steeds mist. Maar ja, dit zal je pas merken als je je ook echt weer wat meer voor de liefde durft open te stellen. Let wel, liefde. Niet die halfbakken flirts waar je je nu mee bezig houdt. 

Samen: Na een drukke periode waarin je voornamelijk bezig was met werk heb je nu eindelijk weer meer tijd om samen met je lief door te brengen. En dat werd tijd ook. Ook al heeft je partner er weinig over gezeurd, je schatje heeft je wel degelijk gemist. Heerlijk om nu samen die verloren uurtjes in te halen.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Het laatste wat nu verstandig is om te doen, is jezelf in een relatie storten waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt. Of het nu de persoon is die niet helemaal aan je wensen voldoet of de situatie op zich, blijf vooral naar je gevoel luisteren. Doe niets wat je niet echt wilt, en al helemaal niet voor je omgeving, laat staan voor de buitenwereld.  

Samen: Omdat je op relatiegebied een niet echt gezellig verleden met je meedraagt, komt het nog wel eens voor dat je je ook naar je huidige partner wat achterdochtig opstelt. Terwijl je lief juist degene is die dit niet verdient. Pas op Scorpio, met bepaald gedrag kan je iemand ook wegjagen in plaats van vasthouden.  

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Juist als je er niet zo lekker in zit en eigenlijk ook geen behoefte hebt aan contact met wie dan ook, komt er uit onverwachte hoek iemand tevoorschijn die jou ineens op andere gedachten brengt. Van het ene op het andere moment zit je een stuk prettiger in je vel en zie je alles zomaar weer zonniger in.  

Samen: Waar je lief alles uit de kast haalt om het jou naar de zin te maken, heb jij soms nog steeds moeite met het uiten van je gevoelens. En dat terwijl je partner niets liever zou willen dan weten hoe jij erin staat. Doe niet moeilijk Boog, af en toe een wel gemeende aai over de bol van je lief is al genoeg.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Iemand die je slechts oppervlakkig kende, begint meer aandacht aan je te vragen. Het is wel duidelijk dat diegene meer van je wil dan alleen vriendschap. Als jij hier anders in staat, geef dan nu direct je grenzen aan. Deze persoon is namelijk niet van plan om het snel op te geven. 

Samen: De roddels over jouw partner waarmee iemand zomaar mee op de proppen komt, berusten op leugens. Laat je niet verleiden tot ruzie maken met je lief, dat is juist waar die onruststoker op hoopt. Sta erboven en maak het 's avonds nog eens extra gezellig thuis.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: De kans op een nieuwe, leuke relatie is groot. Alleen de kans dat het met iemand is die nog gebonden is, is nog veel groter. Als je het niet erg vindt om de side chick te zijn, vooral doen. Heb je hoop dat je lover diens partner voor jou zal verlaten, begin er dan maar niet aan. Gaat niet gebeuren.  

Samen: Denk niet in problemen maar in oplossingen. Hoewel sommige dingen niet in een dag of een week zijn op te lossen, is het toch de moeite van het proberen waard. Geduld is een schone zaak, zeker als er nog steeds kans is op verbetering. Er te vroeg een punt achter zetten leidt vooral tot spijt.  

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Iemand vindt het leuk om met je te spelen, maar heeft verder geen serieuze bedoelingen. Eigenlijk merk je dit direct, maar omdat je denkt of hoopt dat dit wel zal veranderen als-ie jou beter kent, spreek je toch weer af. Hoezo zes grote rode vlaggen vlak onder je neus? Waar?

Samen: Omdat je bang bent dat jouw gevoelens voor je lief niet helemaal wederzijds zijn, hou je je hier en daar een beetje in. Niet doen Vis, juist jouw spontaniteit is waar jouw partner als een blok voor valt. Ook al is je partner zelf iets minder uitbundig, tegenpolen trekken elkaar aan. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel er leuke uitjes of activiteiten met vrienden op de agenda staan, zijn dit nou niet direct de momenten waar je rozen en violen kunt verwachten. Al zal je er gerust een paar nieuwe mensen ontmoeten, er zit niemand tussen waar je warm voor loopt. Met sommigen wil je niet eens praten. Laat staan zoenen.  

Samen: De meningsverschillen waar jullie deze week tegenaan lopen, zijn eigenlijk helemaal niet zo slecht voor de relatie. Sterker nog, hierdoor leren jij en je lief elkaar alleen maar (nog) beter kennen. Zolang je je bewust blijft van het verschil tussen eerlijkheid en botheid is er niets aan het handje. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Waar iemand anders dondersgoed weet wat-ie met jou wil, heb jij eigenlijk nog helemáál geen idee wat het moet worden. Moet je het nu wel of geen kans geven? De beste én snelste manier om erachter te komen, is gewoon samen een weekendje weg boeken. Als je iemands eet- en slaapgewoonten trekt kom je al een heel eind.  

Samen: De dingen die niet helemaal knus verlopen binnen de relatie zijn op te lossen door een paar simpele afspraken met elkaar te maken. Het is wel de bedoeling dat jullie je er daarna dan we aan houden. De boel even luid en duidelijk op een whiteboard schrijven en ophangen kan helpen. Voor de vergeetachtigen onder ons. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Iemand die je al een poosje niet had gezien of gesproken, duikt zomaar weer op met als gevolg van de zenuwen een kurkdroge waffel, knikkende knieën en klotsende oksels. Dat deze persoon je niet koud laat is wel duidelijk, maar nu? Gewoon zeggen natuurlijk. Kom op, zeg. We zitten niet meer in groep acht. 

Samen: De communicatie verloopt prima tussen jullie. Zelfs zonder al te veel woorden te gebruiken, weet je exact wat de ander bedoelt en andersom. Handig om te weten, vooral voor jou. Als er iemand blijft ouwenelen op de app ben jij het wel. En daarbuiten ook. Niet nodig dus. Houd het vooral beknopt. Punt.  

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen