Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #22

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #22

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

27 mei 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

27 mei 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Iemand in je omgeving wil graag wat lol met je maken, maar meer dan dat zit er voor diegene niet in. Nu hoeft dat wat jou betreft ook niet. Sterker nog, eigenlijk vind je deze persoon niet eens leuk genoeg om mee te zoenen. Maar toch doe je het. Why, Kreeft. Why?! 

Samen: Een belangrijke beslissing die jullie al een paar keer hebben uitgesteld kan nu eindelijk worden genomen. Het gaat super goed tussen jullie wat het doorhakken van taaie knopen plotseling een stuk makkelijker maakt. Van twijfels is geen sprake meer, dus gaan met die banaan.  

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Hoewel je het op liefdesgebied niet altijd even makkelijk hebt gehad, is dit geen reden om te blijven kniezen over wat er mis is gegaan en misschien wel weer fout zou kunnen lopen. Met die instelling kun je beter een habijt aantrekken en het klooster in gaan. Vanavond nog. 

Samen: Verleiding ligt op de loer en je bent er nog gevoelig voor ook. De ander plaatst je op een voetstuk, precies waar jij je het liefst bevindt. Natuurlijk is de aandacht leuk, maar… iemand die onvoorwaardelijk van je houdt (zoals je partner) is eigenlijk nog veel leuker.  

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #21

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Het grootste probleem op dit moment is dat je alles probeert te plannen en chagrijnig wordt als de dingen anders lopen dan je voor ogen had. Verrassing: dit is meestal het geval. Het leven laat zich niet leiden en de liefde al helemaal niet. Wen er maar aan.  

Samen: Je partner heeft weer eens een hele bak met verwijten opgespaard om deze de komende week in één keer finaal over je uit te storten. Wat een ontzettende ploert kan het toch zijn. En het gaat ook nog eens over niks. Gewoon niet op in gaan, zonde van je tijd en energie. 'Oké,' volstaat. Doei.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je hebt even geen enkele behoefte aan drukte om je heen. Hoewel je best weet dat het goed zou zijn om met vrienden af te spreken en je weer een beetje open te stellen voor de liefde, kruip je toch het liefst nog even onder je steen. Met pizza. Helemaal prima, gewoon lekker doen. 

Samen: De relatie kabbelt rustig voort en je vindt het heerlijk. Geen drama, geen stress, alleen maar warmte liefde en gezelligheid. Hoewel het misschien saai klinkt, is dit precies waar je nu behoefte aan hebt. Dan maar een oude taart. Maar wél een gelukkige, oude taart.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Als je weer eens verdrietig bent om een verbroken relatie of iemand anders die jij mist, bedenk je dan dat jij niet de enige bent die soms aan die persoon denkt. Deze week denkt iemand vaak aan jou. Of het nu wel of niet (meer) werkt tussen jullie, je hebt indruk gemaakt. Je hebt er weinig aan, maar het is misschien wel fijn om te weten.  

Samen: Het gaat allemaal niet van een leien dakje momenteel. Gedoe op het werk, gezeik met een vriend(in) of onrust in de familie houdt je flink bezig en heeft flink weerslag op je humeur. Gelukkig heeft je partner alle begrip voor de situatie. Hoewel je lief niet direct kan helpen fungeert-ie wel geduldig als klankbord. En dat is ook lief.  

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Er komen nieuwe kansen voor de liefde op je pad en je hoeft er zelf niet eens je best voor te doen. Juist op een moment dat je het niet verwacht, word je verrast door iemand met wie je zomaar een wild avontuur beleeft. En de kans dat-ie blijft plakken, is ook nog eens flink. Joepie. 

Samen: Je bent zo chagrijnig dat je partner zich serieus afvraagt of je nog wel van hem/haar/hun houdt. Misschien wordt het tijd voor een goed gesprek waarin je rustig uitlegt wat er scheelt en dat het vooral niet aan je geliefde ligt. Het zal je schatje absoluut geruststellen.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Het leven bestaat niet alleen uit werken, al is dat voor jou vaak wel degelijk het geval. Je vindt werken gewoon leuk en het geld dat je ermee verdient, is natuurlijk ook meer dan welkom. Toch is het nu belangrijk dat je wat meer ontspant en iets gaat doen wat even totaal niets met je werk te maken heeft. Al is het maar een dag. Of een uur. 

Samen: Hoewel je superdruk bent met je werk en je lief eigenlijk ook niet anders van je gewend is, is dit wel een mooi moment om je partner te laten weten dat je diens begrip en geduld waardeert. En dat je binnenkort graag iets met je lief alleen wilt ondernemen. (En dit vervolgens dan ook echt gaat doen.) 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je ontmoet veel nieuwe mensen waarvan je de een aantrekkelijker vindt dan de ander. Dat is meestal het geval, dus niets bijzonders. Wat er wel anders aan is, is dat een van hen jou op een bepaalde manier raakt waardoor je constant aan diegene moet denken. En dat is nieuw, meestal ben je niet zo snel onder de indruk. 

Samen: Het gaat geweldig tussen jou en je lief. Er wordt volop geknuffeld, gelachen en ook nog gekeesd. Je partner claimt je op een prettige manier waar het kan maar laat je vrij wanneer het moet. Klinkt als een perfecte basis om samen op deze manier verder te gaan. En dat is het ook.  

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je zit er niet helemaal lekker in en kunt eigenlijk wel wat afleiding gebruiken. Zelfs als je nu het liefst in je eentje thuis blijft, is het toch een beter idee om iets leuks te doen met je BFF of een groepje goede vriend(inn)en. Gewoon even lekker eruit, even niet denken aan dat wat je down maakt.  

Samen: Omdat je tegen alles en iedereen ja zegt, zeg je telkens nee tegen jezelf. Gelukkig is daar je partner die hier een stokje voor steekt en ervoor zorgt dat je nu eindelijk eens jezelf op de eerste plek zet. Om jou alle ruimte te geven is je lief zelfs bereid om zelf een stapje terug te doen. Wat een poelie.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel iemand niet echt je type is, ben je wel onder de indruk van de vasthoudendheid waarmee deze persoon jou probeert te versieren, om van originaliteit nog maar te zwijggen. Je zou zomaar per ongeluk verliefd kunnen worden op de persoonlijkheid van deze aparte aanbidder.  

Samen: Je partner houdt je op meerdere fronten bezig. Op willekeurige momenten word je geappt of wil je lief iets anders van je. Zo word je meegesleept naar vrienden of een verjaardag en zo niet dan wil je schatje wel urenlang seks met je of juist snel een vluggertje. Niet dat je het erg vindt, maar je hebt het er wel even druk mee.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Hoewel de liefde nog even op zich laat wachten, ontmoet je de komende tijd wel veel andere leuke mensen. Niemand met wie je een relatie zou willen beginnen, maar met een paar leuke nieuwe vriendschappen is natuurlijk ook niks mis. Veel gelijkgestemde personen in je netwerk momenteel. Leuk!  

Samen: Het is belangrijk om nieuwe afspraken te maken binnen de relatie. Denk wel goed na voordat je iets zegt of ergens mee instemt. Als jullie het met elkaar eens zijn, is het irritant als je er later toch weer op terugkomt. En eerlijk is eerlijk: daar heb je een handje van.   

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Een aantal personen in je omgeving zouden er alles voor over hebben om jouw boo te mogen zijn. Hoewel er best een paar leuke types tussen zitten om mee te spelen, hoef je er niet direct iets serieus mee. Let wel een beetje op wat je doet of zegt: bepaalde hartjes zijn momenteel zeer kwetsbaar.

Samen: Je partner verdenkt je van vreemdgaan of in elk geval van een verregaande staat van flirten. Ook al zie jij dat zelf helemaal niet zo en is het ook zeker niet jouw bedoeling om iets met een ander te beginnen, heb je er een hele kluif aan om je lief hiervan te overtuigen.  

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen