&C's grote winterhoroscoop: wat staat je op werkgebied te wachten in 2024?

Body & Mind

&C's grote winterhoroscoop: wat staat je op werkgebied te wachten in 2024?

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

29 december 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

29 december 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Wat kun jij deze winter allemaal verwachten op het gebied van liefde, werk, familie en geld De sterren weten het! Je leest 't in &C’s extra dikke winterhoroscoop en vandaag focussen we ons op werk.

Winterhoroscoop - Ram - Header

RAM 21 maart - 20 april

Qua werk ga je als een speer. Er gebeurt van alles op de werkvloer en je hebt veel daarvan aan je eigen inzet te danken. Je weet wat je wil en hoe je dat kunt bereiken. Dat is de perfecte instelling om carrière te maken. Nieuwe kansen dienen zich vanzelf aan. En zo niet, dan creëer je ze zelf wel. En gelijk heb je, want dit is niet het moment om af te wachten.

12WB-Horoscoop Stier-Header

STIER 21 april - 20 mei

Opeens gebeurt er veel in je carrière. Je krijgt een nieuwe baan of er komt in je huidige functie een promotie jouw kant op. Wel is het belangrijk dat je blijft werken aan je gunfactor. Niet dat je nu hoeft te slijmen, maar blijf enthousiast naar iedereen en help anderen wat vaker, dat kan absoluut helpen. 

12WB-Horoscoop Tweeling-HERO

TWEELINGEN 21 mei - 20 juni

Op werkgebied sta je voor een belangrijke keuze: ga je voor een baan die je met veel plezier doet of kies je voor een functie die minder leuk is, maar beter betaalt? In beide gevallen is het belangrijk dat je laat zien wat je kunt. Of je dan uiteindelijk kiest voor plezier of geld, is geheel aan jou. 

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #50

12WB-Horoscoop Kreeft-Header

KREEFT 21 juni - 20 juli

Als je het naar je zin hebt op je werk, verandert er niet veel deze periode. Ben je wel op zoek naar een nieuwe baan? Dan verrast het je wat je uiteindelijk gaat doen. Zomaar uit het niets reageer je op een vacature – ook al ben je eigenlijk helemaal niet op zoek naar dit type baan. Een sprong in het diepe. Spannend! 

12WB-Horoscoop Leeuw-HERO

LEEUW 21 juli - 21 augustus

Werken op de manier zoals jij dat wil, is belangrijk voor je. Dat gaat je ook heel goed af. Hoewel het grote succes nog even op zich laat wachten, is de basis voor een topjaar gelegd. Het is nu nog even een kwestie van laten groeien wat je hebt gezaaid, zodat je in 2024 je welverdiende oogst kunt binnenharken.

12WB-Horoscoop Maagd-Header

MAAGD 22 augustus - 22 september

Thuis is het heel onrustig. Je moet veel klusjes doen waar je totaal geen zin in hebt, maar die zich nou eenmaal niet vanzelf oplossen. Gelukkig verloopt alles soepel op de werkvloer en lijdt je werk niet onder die onrust. Qua baan verandert er weinig tot niets, en dat vind je meer dan prima. Het is goed zoals het is.

12WB-Horoscoop Weegschaal-HERO

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober

Hoewel er momenteel weinig in je carrière gebeurt, is dit een goede tijd om je verder te ontwikkelen. Je bent enthousiast en leergierig. Schrijf je in voor de opleiding die je al een tijdje wilde doen of vraag je werkgever of je een cursus vergoed kunt krijgen. Investeer in jezelf, dat levert je later veel op.

12WB-Horoscoop Schorpioen-Header

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Projecten die vertraging hebben opgelopen, worden nu weer opgepakt. Verder komen in je carrière? Dan is het nu de tijd om de juiste borrels, feestjes en andere netwerkbijeenkomsten te bezoeken. Als je dit wil, tenminste: je bent niet ontevreden met je huidige baan. Maar de mogelijkheden zijn er in elk geval.

12WB-Horoscoop Boogschutter-Header

BOOGSCHUTTER 23 november - 22 december

Je doet wat je moet doen – en dat doe je goed. Hoewel het rond de feestdagen altijd gigantisch druk is op je werk, heb jij het dit jaar juist wat rustiger. Een mooie periode om bepaalde zaken af te ronden, je te verheugen op de feestdagen en je mentaal voor te bereiden op de kerstinkopen. Daar heb je het momenteel drukker mee dan met je werk.

12WB-Horoscoop Steenbok-Header

STEENBOK  21 december - 19 januari

Als je niet onlangs al van baan bent veranderd, is de kans groot dat je steeds vaker nadenkt over een carrièreswitch. Vooral als je al een poosje stilstaat en je geen nieuwe uitdagingen ziet, kan het geen kwaad om eens iets anders te proberen. Doen zich geen nieuwe kansen voor? Dan creëer je die gewoon zelf. Het wordt vast een succes.

12WB-Horoscoop Waterman-HERO

WATERMAN  20 januari - 18 februari

Dit jaar ben je begonnen aan een carrière die de komende jaren zeer gunstige ontwikkelingen zal doormaken. Al merk je hier op dit moment nog niet veel van. Blijf doorzetten, je zal zien dat je de juiste keuzes hebt gemaakt. Jezelf op de juiste plekken laten zien en een ijzersterk netwerk opbouwen, helpen ook.

12WB-Horoscoop Vissen-Header

VISSEN  19 februari - 20 maart

Op het werk ga je als een speer, maar vermoeidheid ligt op de loer. Pas dus op dat je niet over je grenzen gaat waardoor je juist met de kerst de griep krijgt vanwege een verlaagde weerstand. Hoewel het je normaal moeite kost om privé en werk gescheiden te houden, lukt dit je nu redelijk.

Scoor 'm vast hier!

7 ,95

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen