Sexy time - Een tweede kans op liefde #6: 'Met kracht trekken we de kleding van elkaars lijf en binnen een paar tellen zijn we naakt'

Body & Mind

Sexy time - Een tweede kans op liefde #6: 'Met kracht trekken we de kleding van elkaars lijf en binnen een paar tellen zijn we naakt'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

8 februari 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

8 februari 2024 om 18:00

Die ene seconde voordat de storm losbarst. De belofte aan meer, zoveel meer. Je bevindt je nog in een wereld waarin alles nog hetzelfde is, maar je weet dat binnen een enkele tel alles anders zal zijn. Beelden schieten voor je ogen, alsof je alles al een keer hebt beleefd en precies weet hoe deze dans zal verdergaan. En dan val je aan. 

Met een immense kracht laten we onze lijven op elkaar knallen. Alles stort om ons heen in elkaar, maar het deert ons niet. Spullen vallen op de grond, net als wij, als twee hongerige beesten die zich tegoed doen aan elkaar en maar zien wie van de twee het zal overleven. Met kracht trekken we de kleding van elkaars lijf en binnen een paar tellen zijn we naakt. Volledig naakt. Het voelt zo puur, zo normaal. 

‘Wat ben jij mooi. Fuck, niet normaal.’

Met pretogen glijdt hij over mijn gehele lijf en ik zou zweren dat hij alleen met zijn blik goudpoeder over me uitstrooit, zo gloeiend en stralend voel ik me. Zijn lid staat in volle glorie omhoog en is precies zoals hij: krachtig, sterk en trots. Zijn voorvocht glanst op zijn eikel en ik buig voorover. Ik proef hem. Het is niet normaal wat ik op dat precieze moment voel. Een deel van hem in mij. Een samensmelting. Puur genot. Een diepe zucht ontsnapt aan zijn lippen en ook hij voelt wat ik voel. Het gevoel van thuiskomen, van eindelijk zijn waar je hoort te zijn. Ik wist niet dat een lul zo hard kon worden, maar de zijne voelt aan als een stuk steen in plaats van vlees. Ik neem hem volledig. Zijn hele lengte diep in me. Hij smaakt zoet en ziltig. 

‘Suus, niet normaal wat je met me doet. Ik, oh fuck, wat lekker.’

Zijn woorden moedigen mij alleen maar aan om me nog beter te positioneren. Met mijn rechterhand masseer ik zijn staaf terwijl ik met mijn linker zijn ballen kneed. Hij staat op springen. Het feit dat hij zo opgewonden is maakt mij alleen maar natter. Zo meteen voel ik hem in me. In mijn hongerige verlangen. Ik kreun vol verwachting. 

‘Kom hier, lekker dier.’

Hij trekt me in een vloeiende handeling onder zich. Geen idee hoe, maar in zijn handen voel ik me zo licht als een veertje. Even blijft hij boven me hangen en lacht breed. Mijn hart smelt, mijn kut smelt, mijn hele wezen smelt op het moment dat hij zo naar me kijkt. Even ben ik bang dat ik droom. Dat dit weer eens een van mijn natte dromen is met hem in de hoofdrol, die ik de afgelopen jaren zo vaak heb gehad, maar het is geen droom, deze keer is het waar. Ik tintel en ril. 

‘Jij voelt het ook, hè?’

Zijn stijve staat voor de ingang. Ik voel hoe zijn honger pulseert en hoe mijn hitte hem verwarmt. Ik knik met een lichte glimlach en dan voel ik hoe mijn onderlijf verkrampt en zich voegt onder zijn invasie. 

Ik bijt in zijn hals. Dit is alles. Het voelt zo goed. Zo ontiegelijk goed. 

‘Ik heb dit al zo lang willen doen, Suus. Je hebt geen idee.’

Hij vult me. Ik ben van hem en hij van mij. Ik ontvang hem, hij gaat dieper en dieper. Zijn ritme versnelt. 

‘Ik ook. Ik ook’, is het enige wat ik terug kan hijgen. 

Hij kneedt mijn borsten en zuigt aan mijn tepel. Een hoge zucht klinkt door de ruimte. Het doet er niet toe waar we zijn als we maar samen zijn. Ik heb zo vaak gefantaseerd over een perfecte omgeving, de perfecte omstandigheden, een perfect setje dat ik zou dragen en hoe mooi mijn geföhnde haar zou vallen, maar nu is niks van dit alles belangrijk. Het enige wat telt is dat hij en ik hier samen liggen en onze lijven, net als onze zielen, samengevoegd zijn tot een enkel organisme. Wij horen samen. Hebben altijd samen moeten zijn. 

‘Hoe stout ben je?’

Ik hoor zijn gefluister en kijk hem smeulend aan.

Wordt vervolgd

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen