Sexy time - De paardenfokker #2: 'Zo sensueel heb ik me lang niet gevoeld'

Body & Mind

Sexy time - De paardenfokker #2: 'Zo sensueel heb ik me lang niet gevoeld'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

21 september 2023 om 19:00

Gepubliceerd op

21 september 2023 om 19:00

Paradiso in Terra is zowel prachtig van buiten als van binnen. We krijgen een rondleiding van de charmante Sergio, die ons met zijn beeldende verhalen helemaal meekrijgt in de rijke geschiedenis van het landgoed.

Ik probeer aandachtig te luisteren, maar mijn gedachten blijven hangen bij het beeld dat ik zonet bij de stallen heb gezien. Het was zijn zoon, dat kan niet anders. Ik tuur naar de lijstjes aan de muren en zie foto's van de familie door de jaren heen. Ik herken zijn blik uit duizenden en staar in de ogen van de mysterieuze jongeling. Hij had altijd al die wijze, donkere, alwetende blik. Alsof hij op een eiland woont, helemaal alleen, een vreemde taal spreekt en totaal onaanraakbaar is.

De aanblik van zonet doet me nog steeds rillen. De gedachte dat ik in hetzelfde gebouw als hij verblijf, geeft me een onrustig gevoel. Ik moet weten wie hij is. Ik moet alles over hem te weten komen.

Bij de kamerverdeling besluiten Anna en Lisa samen op een kamer te slapen en laten mij in de kamer met het balkon, eigen badkamer en het grote tweepersoonsbed.

'Jij verdient dit het meest, dus jij gaat ook in de mooiste kamer.'

Ze kijken elkaar triomfantelijk aan en zonder weerwoord duw ik mijn koffer de mooie ruimte in.

'Over een uurtje beneden poes. Dan gaan we een stukje rijden.'

Ik sluit de deur en kan me niet heugen hoe lang geleden het is dat ik alleen in een kamer stond. Alleen, in alle rust. Zonder Joep, zonder mama, zonder telefoon in de hand, gewoon zijn. Tranen biggelen over mijn wangen. Ze hebben gelijk, ik ben hier echt aan toe.

Mijn lijf voelt heet en plakkerig en ik besluit even lang en uitgebreid te douchen. Ik stroop mijn kleding van mijn vermoeide lijf en begeef me richting de badkamer. Ik zie mijn reflectie in de spiegel en mijn blik valt op mijn borsten. Ik staar er een paar tellen naar. Ze hangen ietwat lager dan voor Joep, maar ze zijn nog zeker mooi en vol gebleven. Als vanzelf streel ik ze één voor één en voel mijn tepels hard worden. Ik heb altijd al hele gevoelige borsten gehad, en dat is nu wel wat minder, maar nog steeds behoren ze gretig tot mijn erogene zones.

De ene borst is groter dan de andere, maar dat vond ik juist altijd al een leuk aanzicht. Alsof de een wat meer zijn best deed om gezien te worden. Of wellicht dat de ene vaker in de mond genomen is, dat er vaker in gekneed is, dat… ineens voel ik het vochtig worden tussen mijn benen. Zo sensueel heb ik me lang niet gevoeld. Een kriebel kietelt in mijn binnenste en ik laat de douche lopen. Met mijn benen wijd, duw ik de douchekop dicht tegen mijn onderbuik aan.

Het tintelt en krioelt daar. Alsof er een school aan kleine visjes binnenin me zwemt en graag bevrijd wil worden uit de te kleine oppervlakte. Ik draai de knop verder door en laat de straal harder op me neerkomen. Ik kreun van genot. Deze plek geeft me de vrijheid om me te voelen zoals ik me voelde voor Joep. Voordat ik mama werd en alles veranderde. Ik zou mijn kleine mannetje voor niks en niemand willen inruilen, maar ik schaam me bijna om te zeggen dat ik mezelf toch echt heb gemist.

De gedachte aan de dagen die nog komen maakt me wild. Ik sluit mijn ogen en mijn fantasie krijgt instant de vrije hand. Ik voel zijn sterke armen tegen mijn schouderblad aan, hij draait me om en staat voor mij in de douche. Zijn bezwete overhemd plakt tegen zijn lijf. Het water sijpelt over zijn torso en laat zijn spieren zich stuk voor stuk aftekenen tegen de natte dunne stof. Ik knoop zijn hemd open en streel zacht over zijn borst. Hij voelt aan als steen. Roerloos blijft hij staan. Ondergaat alles wat ik met hem doe. Zijn broek staat strak van geilheid en ik geef mezelf de vrijheid er zacht maar stevig in te knijpen. Zijn harde klopt onder mijn aanraking en hij zucht van ongeduld.

Ik gooi de douchekop aan de kant en laat mijn vingers in mezelf glijden. Mijn orgasme is in aantocht en met ingehouden kreten gooi ik mezelf tegen de tegels aan. Mijn lijf versmelt met het warme water en nog na happend naar adem staar ik verbijsterd in de ogen van mijn fantoom. Ik knipper een paar keer. Dit kan niet waar zijn. Ik droom. Ik draai de kraan in grote angst dicht en op het moment dat de stoom van de douche wegtrekt, zie ik de omtrekken van zijn imposante lijf.

'What are you doing here? This is my bathroom.'

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer Body & Mind