Jennifer Lopez zweert bij dít populaire serum voor een jeugdige en stralende huid

Beauty

Jennifer Lopez zweert bij dít populaire serum voor een jeugdige en stralende huid

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

2 november 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

2 november 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: een jeugdige huid als Jennifer Lopez.

Denk je aan Jennifer Lopez dan denk je meteen aan haar babyface, en dat op 53-jarige leeftijd. Willen we allemaal. Jarenlang wordt er al gesproken over haar stralende huid. Het is dan ook niet gek dat fans massaal op Google zoeken naar hét antwoord op haar glowy skin. Nu heeft ze haar geheim met ons gedeeld. Volgens beauty mogul J.Lo. is dit flesje serum hét wondermiddel. Lees ook: Zendaya zweert bij deze betaalbare beauty balm om haar huid gezond en stralend te houden J.Lo's geheim De actrice en zangeres zweert bij JLo Beauty That JLo Glow Serum. Hydrateert volgens haar heel goed. Dit product is online te koop bij Sephora (please, wanneer open jullie nou een fysieke store in Nederland?!) op Amazon en op haar eigen website. In een Instagram-video sprak J.Lo over haar huidverzorgingsroutine. En ze liet weten: ze kan niet zonder That JLo Glow Serum. 'Het is het magische ingrediënt, de geheime saus, de fontein van de jeugd, de vitaminen voor je gezicht,' zegt ze terwijl ze het serum aanbrengt. 'Er is geen dag, ochtend, avond... er is geen moment waarop ik dit niet aanbreng.' That JLo Glow Serum Waarom het product werkt? Nou komt-ie: het serum bestaat uit een cocktail van hydraterende en en anti-aging ingrediënten. Het zit vol met antioxidanten zoals gist-afgeleide ferment en Japanse rijst sake ferment. Werken verhelderend. Deze ingrediënten zijn ook nog voedzaam, waardoor de huid strakker wordt en een gelift effect krijgt. Shop 'm snel.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop onze favoriete serums