Zendaya zweert bij deze betaalbare beauty balm om haar huid gezond en stralend te houden

Beauty

Zendaya zweert bij deze betaalbare beauty balm om haar huid gezond en stralend te houden

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

5 augustus 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

5 augustus 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of ze nu op Instagram verschijnt, het gezicht is van Lancôme-campagnes of de rode loper siert: je kunt altijd op Zendaya rekenen voor een bulk beauty-inspiratie. Heb je je ooit afgevraagd hoe ze haar prachtige, stralende teint krijgt? Wij hebben fijn nieuws over een van haar favoriete huidverzorgingsproducten.

Zendaya is een onbetwist style en beauty-icoon. Een van onze favoriete dingen aan de Euphoria-ster is dat ze haar eigen make-up doet. Klinkt niet bijster bijzonder, maar als beroemdheid kun je meestal rekenen op een team aan visagisten. Geen glam squad voor Zendaya, ze tovert zelf met make-up. Dus toen de beauty guru een YouTube-tutorial uploadde met haar vier minuten durende, easy-as-hell routine, gingen wij er natuurlijk goed voor zitten. En ja, er werden aantekeningen gemaakt.

Hét beautygeheim van Zendaya Nu heeft Zendaya ons een zeldzame blik in haar beautycase gegund en een van haar huidverzorgingshelden met ons gedeeld. Het beste deel? Het is verkrijgbaar bij Etos voor minder dan een tientje en het is...

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm

Shop Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm hier.

Herstel je huid Het is klinisch bewezen dat Eucerin Aquaphor Verzachtende Gel helpt het regeneratieproces van de huid te ondersteunen. Regeneratie betekent het herstellen van onze natuurlijke huid. De gel is ontworpen om de gevoelige huid te verzorgen en te hydrateren.  

De gel bevat geen kleurstoffen, parfum en conserveringsmiddelen en wordt vaak aanbevolen door dermatologen en kinderartsen, dankzij de zachte en niet-irriterende formule, en kan worden gebruikt op het gezicht, lichaam en handen. Altijd al een stralende huid à la Zendaya gewild? Dan kan dat nu.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer lezen

Shop beauty producten