Dit kun je ook: skinny-liner look als Bella Hadid

Beauty

Dit kun je ook: skinny-liner look als Bella Hadid

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

6 oktober 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Bruno Press

Gepubliceerd op

6 oktober 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Bruno Press

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beauty trends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen op je gezicht kwasten. Dit keer: skinny-liner look als Bella Hadid.

Een flawless skin - dat wil toch iedereen? Denken we aan topmodel Bella Hadid dan popt meteen haar babyhuidje bij ons op. De twee gaan namelijk hand in hand. Nikki Wolff, Hadid's make-up artist, laat weten hoe ze haar magische handen gebruikt voor een perfecte basis-laag aan make-up. Dit is hoe ze het deed. Lees ook: Dit kun je ook: glazed brownie lippen van Hailey Bieber Step-by-step Ben je opzoek naar een natuurlijk ogende basis voor je make-up? Ga dan niet voor een full-foundation look. Gebruik alleen concealer daar waar nodig is. Dit creëert dan de 'indruk' van een flawless huid. Gebruik vervolgens een highlighter op de jukbeenderen, die bijna transparant aanvoelt. Zo bereik je een after-skincare gloed. De tip: gebruik een beetje contour crème op de ogen, neus en onderkant van het gezicht.

Skinny liner Bella's skinny liner look bereik je volgens make-up artist Nikki door de waterlijnen in je ogen te omlijnen met een zwarte oogpotlood. Je creëert meer lengte door met een fijne gel eyeliner te werken. Kom je bij de buitenste hoeken, verhoog dan de vorm. Je ogen zullen zo gelift worden. We love it.

De perfecte highlighter voor een glossy huid

Uitverkocht
37 ,00

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer lezen

Shop beauty producten