Dit kun je ook: glazed brownie lippen van Hailey Bieber

Beauty

Dit kun je ook: glazed brownie lippen van Hailey Bieber

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

21 september 2022 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Kee & Kee

Gepubliceerd op

21 september 2022 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Kee & Kee

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beauty trends waar je heus geen make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen op je gezicht kwasten. Dit keer: glazed brownie lippen van Hailey Bieber.

Het startschot gaf Hailey Bieber al voor de dessert-trend. Ze bracht de hele beautywereld in rep en toer toen ze haar glazed donut manicure tricks deelde. Maar de oprichtster van Rhode Skin is nog lang niet klaar met het toetjes-thema. Dankzij Hailey Bieber kunnen we niet meer op dezelfde manier naar geglazuurde dingen kijken. En nu onze manicure op orde is, laat ze ons zien hoe je haar nieuwste beautytrend onder de knie krijgt: glazed brownie lippen. Lees ook: Dit kun je ook: uplifting contouring à la Selena Gomez Effe goed opletten Op haar TikTok liet ze dit keer haar geliefde lipcombinatie zien. Hierdoor haastte ook ik - oeps - me naar de winkels om de benodigde producten aan te schaffen. Ze begint eerst met een lijn om haar lippen met een romige, bruine lippotlood van Scott Barnes Atelier. Deze gebruikt zij in de kleur 'Naomi'. Ze blendt dit daarna met haar ringvinger. Om de look af te maken gebruikt ze haar bestseller Rhode Skin Peptide Lip Treatment. Het eindresultaat? Een glanzende 90's lip. Bekijk de tutorial hieronder.

Shoppen maar Hieronder vind je de exacte producten die Hailey gebruikt om haar glazed brownie lippen te creëren.

1. Peptide lip treatment Rhode Skin

peptide lip treatment

SHOP NU 2. Lipliner Naomi Scott Barnes

lipliner

SHOP NU

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer lezen

Shop beauty producten