Dit kun je ook: uplifting contouring à la Selena Gomez

Beauty

Dit kun je ook: uplifting contouring à la Selena Gomez

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

14 september 2022 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

14 september 2022 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beauty trends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen op je gezicht kwasten. Dit keer: contouren à la Selena Gomez.

Selena Gomez bewijst keer op keer dat ze een beauty-expert is. Als het om make-up gaat, denkt deze topactrice altijd buiten de gebaande paden. Want normaal doen? Dat is volgens haar boring. Vandaag deelt zij één van haar slimme TikTok hacks, namelijk uplifting contouring. Lees ook: Klaar voor de knipoog: dit zijn de beste wimperserums Bronskoningin Wat heb je nodig? Een bronzing stick. Simple as that. Met een bronzing stick maak je strepen op je jukbeenderen, haarlijn en kaaklijn. Maar in plaats van het te blenden, beweeg je de kwast omhoog om een natuurlijk en gelift effect op het gezicht te creëren. Et voilà, je bent ready to go.

Bronzing stick € 23,50 Pixi via de Bijenkorf

Bronzing Stick - Pixi

SHOP NU

Effe anders doen En dit is nog niet alles. Ook ziet ze nieuwe toepassingen voor de bronzer stick: als oogschaduw bijvoorbeeld. Hoe doe je dat na? Dep wat bronzer op een oogschaduw kwast en breng dit romige product aan op je oogleden voor een zachte en gouden gloed. Het trekt je look heel mooi samen. Je lijkt wel een beeldhouwwerk.

Bekijk de tutorial nu hieronder!

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer lezen

Shop beauty producten