Mascara cocktailing is een ding: dit wil je weten over deze nieuwe beautytrend

Beauty

Mascara cocktailing is een ding: dit wil je weten over deze nieuwe beautytrend

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

2 juni 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

2 juni 2023 om 08:00

TikTok staat vol video’s over mascara cocktailing. Misschien moet je gelijk aan een alcoholische versnapering met zwarte prut denken, maar niets is minder waar. We hebben het over een beautytrend die jouw make-uproutine naar een hoger niveau kan tillen.

Je hoeft geen bartender te zijn om deze methode onder de knie te krijgen.

Wat is mascara cocktailing? Mascara cocktailing klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Bij deze beautytrend breng je meerdere mascara's aan op je wimpers om een unieke en persoonlijke look te creëren. Wel oppassen dat je geen spinnenpoten krijgt in plaats van lange, volle wimpers. Tenzij spinnenpoten je unieke en persoonlijke look zijn natuurlijk.

Effect We horen je denken: waarom zou ik dit in godsnaam doen? Dat zit zo. Mascara's worden vaak aangeprezen vanwege hun uiteenlopende doeleinden: verlengen, krullen of volume geven aan de wimpers. Er is natuurlijk geen enkel product dat al deze effecten tegelijk kan creëren, dus waarom de boel niet combineren?

Zo doe je het Voor een mascara cocktail heb je minimaal twee verschillende mascara's nodig. Daarna breng je ze om de beurt aan: eerst een mascara die lengte creëert en daarna een die de wimpers krult. Wat je ook nog kunt doen: de ene mascara op de buitenste wimpers aanbrengen en een andere in de ooghoeken. Succes ermee!

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop meer beautyproducten