Vliegt de winkels uit: deze lipgloss heeft meer dan 60K vijfsterren reviews en kost nog geen 7 euro

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze lipgloss heeft meer dan 60K vijfsterren reviews en kost nog geen 7 euro

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

6 juni 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

6 juni 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Lipstick lasts longer but gloss is more fun, zei Serena van der Woodsen in Gossip Girl. En zo is het maar net. Wij hebben de lipgloss van het moment voor je opgesnord en hij kost slechts een prikkie.

Wees er snel bij, want deze lipgloss vliegt de winkels uit.

Van Red Velvet tot Butterscotch We hebben het over de Butter Gloss van NYX, een boterzachte lipgloss in kleuren als Red Velvet, Cranberry Pie en Butterscotch. Ja, dat proeft net zo lekker als het klinkt. De lipgloss is verkrijgbaar in 32 verschillende kleuren en belooft te smelten op je lippen en niet te plakken. Fijn, want we vinden niets zo irritant als haren die in je lipgloss blijven kleven.

Lees ook: Mascara cocktailing is een ding: dit wil je weten over deze nieuwe beautytrend

Boterzacht NYX lijkt haar beloftes waar te maken, want inmiddels heeft de lipgloss 60K vijfsterren reviews op Amazon. 'Deze lipgloss voelt als boter. Het is helemaal niet plakkerig, super hydraterend en ook het pigment is goed', schrijft een recensent. Een ander: 'Ik heb nu drie kleuren geprobeerd en alle drie zijn ze perfect op hun eigen manier. Als ik meer ruimte had in mijn badkamer en portemonnee, zou ik waarschijnlijk nog twaalf tinten bezitten. Alle kleuren zijn zo prachtig dat ik nooit kan beslissen welke ik de volgende keer ga kopen.'

Het mooiste van allemaal? De lipgloss kost slechts 6,95 euro. Kun je 'm niet voor laten liggen.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen