Sunkissed skin: deze selftanners smeren celebrities op met dit schijtweer

Beauty

Sunkissed skin: deze selftanners smeren celebrities op met dit schijtweer

Sanne Roes
Door

Sanne Roes

Gepubliceerd op

13 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

13 mei 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Frank Brandwijk

Het is inmiddels al mei, maar we kunnen de zonnige dagen op één hand tellen. Oftewel: wie een sun kissed huid wil, zal het toch ergens anders vandaan moeten halen. Maar waar? Nou, dat kunnen deze celebs je wel vertellen.

Deze bekende vrouwen weten namelijk wel raad met een beetje bronzer of likkie selftanner. En welke je dan hebben moet? Effe spieken in hun beauty-voorraad.

Lees ook: Hoe hield Taylor Swifts make-up het in vredesnaam vol tijdens de stortbui? Nou, door deze settingspray

Salma Hayek Tegen Harper's Bazaar zei de actrice – die we kennen van o.a. Magic Mikes Last Dance (2023) en Grown Ups (2010) - dat ze de selftanner St. Tropez Gradual Tan Classic Daily Youth Boosting Cream gebruikt. Dit product is verkrijgbaar via Zalando of bol.com voor zo'n 20 tot 25 euro.

Hailey Bieber Op TikTok deelde Haily haar skincare routine, waarbij ze ook de selftanner die ze gebruikt deelde. Het product is Tan-Luxe The Water - Hydrating Self-Tan Water. Je koopt het bij Zalando voor gemiddeld 45 euro.

Jennifer Lopez JLo zweert bij de selftanner van Scott Barnes: de Original Body Bling Bronze. Zelf koop je 'm bij Lookfantastic voor ongeveer 45 euro.

Kylie Jenner Oplettende volgers spotten de Bondi Sands Dark Self Tanning Foam op de achtergrond van een foto in Kylies badkamer. Haal het product gewoon bij de Douglas voor een mooie prijs van rond de 18 euro.

Sofia Vergara De actrice van o.a. de serie Modern Family gebruikt het liefst de Vita Liberata pHenomenal 2-3 Week Tan Mousse, die – je raadt 't al – twee tot drie weken blijft zitten. Ook deze is bij de Douglas verkrijgbaar, en kost ongeveer 33 euro.

Hilary Duff In een Instagram story deelde de actrice haar favoriete selftanner: de Luna Bronze Glow Gradual Tanning Moisturiser. Dit product ruikt volgens haar erg lekker en vlekt niet. Hij kost rond de 27 euro bij Parfumdreams.

Zendaya Last but not least, de koningin van de glanzende huid: Zendaya. In plaats van een selftanner gebruikt ze een bronzer, om een mooi sun kissed effect te krijgen. Haar favoriet is de NKD SKN 1 Day Bronzing Tinted Lotion in de kleur Medium Matte. Dit product is helaas niet verkrijgbaar, maar zou volgens InStyle 15 dollar kosten.

delen
Sanne Roes

Sanne Roes is geboren in 2000 (je weet wel, dat jaar dat de wereld zou vergaan maar toch gewoon bleef draaien) en is tekststagiair bij &C. Ze komt uit de Achterhoek maar kan geen woord dialect verstaan, behandelt haar planten alsof het haar kinderen zijn en zingt regelmatig - tot grote ergernis van de buren - de longen uit haar lijf onder de douche.

Meer lezen

Meer van deze auteur

Shop meer beautyproducten