Wie had dat gedacht: ANWB-koppels zijn hip en deze celebs doen eraan mee

Style

Wie had dat gedacht: ANWB-koppels zijn hip en deze celebs doen eraan mee

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

18 februari 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

18 februari 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes, beeld BrunoPress

De dag die je níet wist dat zou komen is (eindelijk) hier: ANWB-stellen zijn hip. Of nou ja, een soort van. Want couple matching is dé Hollywoodtrend van dit moment. En 't blijkt nog goed voor je relatie ook.

Volgens socioloog en sekstherapeut Jordan Dixon matchen we graag met onze partner om zekerheid te voelen: 'Het is een manier om te blenden met de groep, en het wordt vaak gedaan om verbinding te zoeken met een groep of partner,' vertelt hij aan High Snobiety. 'Als je jezelf terugziet in een ander op gebied van mode geeft dit een gevoel van acceptatie en zekerheid.'

Relatietherapeut Joanna Harrison bevestigt dit: 'Als je met elkaar matcht voelt het bijna als een uniform. Het voelt als een statement over wie je als het koppel is en hoe hun relatie eruit ziet.' Vandaar dat ook veel celebrity stellen vaak hun outfits op elkaar afstemmen.

Iedereen kan zich de iconische denimlook van Justin Timberlake en Britney Spears nog wel herinneren. Maar inmiddels zijn zij al lang en breed van de troon gestoten door heel wat andere celebs. Met op nummer één natuurlijk dé koning en koningin op 't gebied van couple dressing: Justin en Hailey Bieber:

Lees ook: Met de benen bloot: mannen in rokken wordt dé nieuwe trend

1. Justin & Hailey Bieber Hailey's outfit komt helemaal overeen met de kleuren van het kledingmerk van haar hubby.

2. Rihanna & A$AP Rocky In oktober vorig jaar verscheen het stel in deze khaki-gekleurde outfit op de première van Wakanda Forever.

3. Beyoncé & Jay-Z Ook Queen Bey en Jay-Z stemmen hun outfits op elkaar af. Als je goed kijkt zie je dat zelfs Beyoncés drankje matcht met de bloes van haar vent.

4. Elton John & David Furnish Saaie kleding staat niet in het woordenboek van Elton John, en daar doet zijn man gewoon aan mee.

5. Priyanka Chopra & Nick Jonas Dit duo draagt vaak outfits met dezelfde kleurtinten, zoals bij deze gele accenten. Zelfs de schoenen van Nick zijn in thema.

6. Kourtney Kardashian & Travis Barker Als er één stel is dat graag outfits matcht zijn dat wel Kourt en Travis. Zo ook tijdens oud en nieuw.

7. William & Kate De royals van het Britse koningshuis stemmen ook graag hun kleding op elkaar af. Vaak dragen ze dezelfde kleuraccenten, zoals bij dit event.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer Style

Meer van deze auteur