Vliegt de winkels uit: deze spotgoedkope föhnborstel van Blokker is de nieuwe hype

Style

Vliegt de winkels uit: deze spotgoedkope föhnborstel van Blokker is de nieuwe hype

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

4 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

4 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Alle influencers lopen er in hun get ready with me-video's mee te koop en wij blijven maar met onze ogen rollen. Ja-ha, we weten nu wel dat je een multistyler hebt en we weten óók wat voor mooi blow out-effect het geeft. Maar honderden euro's voor zo'n ding?

Onze opties zijn beperkt, met de meeste föhns die ofwel een rib uit je lijf kosten of je haar verpesten. Maar nu zijn we op wel een heel goede kansmaker gestuit. En nee, het is niet van een of ander luxe merk, maar rechtstreeks van de Blokker.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: dit is dé anti-aging crème waar iedereen het over eens is

De keuze is reuze Oké, de Blokker krulborstel mist misschien een paar toeters en bellen met 'slechts' vier opzetstukken, maar kom op, wie heeft er nou écht zes nodig? Of je nu krullen wilt of voor meer volume gaat, hiermee zit je goed. Plus, er is een handige blaasmond om je lokken snel te laten drogen.

Bovendien beschikt de föhn over ION-technologie die zorgt dat je haar mooi glanst en niet statisch wordt en je krijgt er ook nog twee hittebestendige handschoenen bij - handig! De kers op de taart? De intrekbare pinnen die de strijd met klitten en verwarde haren beëindigen. En de prijs? Die is misschien nog wel het mooist van allemaal: slechts 22,99 euro. Move over, influencers, dit is het echte werk.

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer van deze auteur

Meer lezen van Style