Vliegt de winkels uit: Zeeman verkoopt de perfecte festivalbroek voor een prikkie

Style

Vliegt de winkels uit: Zeeman verkoopt de perfecte festivalbroek voor een prikkie

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

4 juni 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

4 juni 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Er is één ding lastiger dan kaartjes scoren voor je favoriete festival: bepalen wat je op de dag zelf gaat aantrekken. Vaak is het te koud voor een korte broek en te warm voor een spijkerbroek. First word problems alom, maar wij hebben dé perfecte festivalbroek gevonden.

Extra fijn: deze broek kost een prikkie.

Lees ook: Wil je zien: Zeeman komt met spotgoedkope én mooie collectie designzonnebrillen

Festival of strand Je festival outfit moet lekker zitten, er goed uitzien en als het even kan een unieke print hebben. Deze broek van Zeeman voldoet aan alle drie: de broek met uitlopende pijpen heeft een heerlijk zebraprintje en is gemaakt van een zachte, luchtige stof. Kun je prima je billen in schudden.

Bijpassende top De broek kost slechts € 11,99 en is makkelijk te combineren. Leuk tijdens een festival met een korte top en kistjes eronder, maar ook ideaal voor een dagje strand. Bikini eronder, leuke slippers erbij en gaan.

Bij de broek wordt een bijpassende top verkocht voor € 6,99. Geen geld als je het ons vraagt. Geen fan van zebraprint? Zeeman heeft in hun huidige collectie ook broeken met zomerse bloemenprintjes. Trek die pinpas maar!

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer Style