Vliegt de winkels uit: bij Zeeman scoor je nu een tijdloos pak voor een prikkie

Style

Vliegt de winkels uit: bij Zeeman scoor je nu een tijdloos pak voor een prikkie

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

21 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Zeeman

Gepubliceerd op

21 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Zeeman

Een goed pak mag niet in je garderobe ontbreken en dat weet Zeeman ook. De budgetketen verkoopt nu een prachtig pak in de trendkleur van 2023. Niet lopen, maar rennen.

Bij Zeeman kun je niet alleen terecht voor handige hebbedingetjes en knappe theedoeken, maar ook voor de laatste trends. In dit powersuit steel je de show op werk of tijdens een etentje.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: déze jas met strikceintuur van H&M is perfect voor het najaar

Olijfgroen Voor een goed pak ben je normaal gesproken minstens 100 euro kwijt, maar dit olijfgroene exemplaar scoor je voor nog geen 40 euro. De blazer kost slechts 24,99 euro en de blazer 14,99 euro. Koopje, toch?

Pak Zeeman

Eindeloos combineren Is groen niet helemaal je kleur? Ze hebben 'm ook in het zwart. Het pak is lekker oversized en de broek heeft wijduitlopende pijpen. Leuk met een sneaker eronder, maar ook met een hak. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op: combineer 'm met een t-shirt, coltrui of juist een sexy body. De perfecte outfit voor een datenight als je het ons vraagt.

Online is het pak uitverkocht, dus check vooral de winkelvoorraad bij jou in de buurt.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen