Vliegt de winkels uit: dit spotgoedkope reiskussen is alles wat je wilt deze zomer

Style

Vliegt de winkels uit: dit spotgoedkope reiskussen is alles wat je wilt deze zomer

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

De meest oncomfortabele manieren om te reizen? Voor ons staan vliegen en autorijden bovenaan die lijst. Waar laat je je benen en hoe leg je je hoofd neer?

Ben jij ook zo iemand die er op het vliegveld pas achter komt dat een reiskussen toch wel handig was geweest, maar er dan geen meer koopt omdat ze op Schiphol niet onder de dertig euro te vinden zijn? Dan hebben wij dé oplossing voor jou.

Action to the rescue Drie keer raden waar je moet zijn: bij de Action natuurlijk. What’s new? We hebben weer een geweldige vondst gedaan: een hemelszacht, overheerlijk 2-in-1 reiskussen. En het beste van alles? Het handige design maakt het super eenvoudig om aan je koffer te bevestigen. Niet meer onhandig dat ding onder je arm meeslepen - ze hebben overal aan gedacht.

Lees ook: 10 geniale reishacks waarvan je niet wist dat je ze nodig had

Deken inbegrepen Nog beter? Dit kussen is niet gevuld met veren of memory foam, maar met een deken. Koud? Rits het kussen open en haal de superzachte deken eruit. En dat zette ons aan het denken… Waarom zou je die deken niet thuislaten en het kussen vullen met die paar extra bikini's en ondergoed die niet meer in je koffer passen? Just saying. Het kussen is verkrijgbaar in grijs, beige en blauw, en je scoort het al voor slechts € 5,95 bij de Action. Eh, waar wacht je nog op? Hop, hop!

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer van deze auteur

Meer lezen van Style