Beachbabe à la Kendall: dít is de it-bikini van deze zomer

Style

Beachbabe à la Kendall: dít is de it-bikini van deze zomer

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 juni 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

1 juni 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Ach die Jenners, die zwemmen inmiddels in de miljoenen. Daar dragen ze vast een dure designerbikini bij. Behalve Kendall, zij is namelijk gespot in dit budget-setje, en die haal je ook gewoon in Nederland!

Kendall Jenner ademt swimwear, als je haar Instagramaccount bekijkt lijkt het bijna alsof ze niks anders draagt. Afgelopen week deelde ze voor de zoveelste keer een aantal zomerse strandkiekjes, stralend in bikini op Malibu Beach. Ze kreeg er natuurlijk miljoenen likes op, en onder haar posts barst het van comments zoals: 'The cameraman is so lucky', 'Mami be careful!' en 'LOVE, where can I get that bikini?!' Lees ook: Vliegt de winkels uit: dit is volgens social media het perfecte zomerrokje Ook wij dromen er meteen bij weg. Want zo willen we er allemaal wel bijliggen: lachend in de zon, met uitkijk op zee, gedrapeerd over een strandhanddoek en gehuld in een kekke zwemset. In theorie kan dat ook, want die virale bikini is van Calzedonia, en kost in totaal iets minder dan zes tientjes.

Daar hoef je dus geen Kardashian-bankaccount voor te hebben. En staat groen je niet, dan is-ie ook beschikbaar in andere kleuren. Oké, eerlijk, of de zwemset an sich nou de showstopper van het kiekje is of dat het te maken heeft met Malibu Barbie Kendall, dat vragen we ons af. De it-status komt waarschijnlijk vooral door Kens Victoria's Secret modellenskills. Maar wat doet het er toe? Jij waant je er in ieder geval in Malibu Beach, ook al sta je op Zandvoort Beach.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen van Style