Wil je even zien: Usher in Kim Kardashians ondergoed

Style

Wil je even zien: Usher in Kim Kardashians ondergoed

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

6 februari 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

6 februari 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Kim Kardashian heeft Usher als model geregeld voor haar ondergoedlijn SKIMS. Op nieuwe campagnefoto's is te zien hoe de artiest poseert in het mannenondergoed dat is ontworpen door de 43-jarige realityster.

'Kim is al heel lang een vriendin van mij, die mijn werk altijd heel erg heeft gesteund,' zegt Usher over de samenwerking. 'Dus de optie om samen te werken was volkomen logisch.' In oktober vorig jaar lanceerde Kardashian voor het eerst een mannenlijn van haar ondergoedmerk. Tot dan toe verkocht zij enkel shapewear voor vrouwen.

Lees ook: Dé Uniqlo-tas is terug in een nieuwe variant, maar we weten nog niet helemaal wat we ervan vinden De timing voor de samenwerking tussen Kardashian en Usher is niet geheel toevallig. Over een week treedt de zanger namelijk op tijdens de halftime-show van de Super Bowl, op 11 februari in Las Vegas.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen